Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.)

sobota, 20. február 2016 10:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: V nominácii Barcelony na zápas s Las Palmas chýba Gerard Piqué. Španielsky reprezentačný obranca dostal od trénerov voľno. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Manchester United možno použije Juana Matu ako súčasť výmeny za ofenzívneho záložníka Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. (independent)

VALENCIA: Individuálne začal trénovať Aymen Abdennour. Obranca Valencie minulý týždeň utrpel svalové zranenie, kvôli ktorému nenastúpil v zápase EL proti Rapidu Viedeň. (transfermarkt.de)

BETIS: Liverpool FC zvažuje nákup brankára Antonia Adana z Realu Betis Sevilla za 6,2 milióna libier. (bbc.com)

MÁLAGA: Pablo Fornals sa môže tešiť na ďalšie roky strávené v drese Málagy. Mladý 19-ročný záložník sa španielskym klubom predĺžil zmluvu do júna 2019. (transfermarkt.com)

CELTA VIGO: Do zostavy Celty Vigo sa po viac ako dvoch mesiacoch vracia Nolito. Španielsky útočník si doliečil svalové zranenie a môže nastúpiť k zápasu proti Eibaru. (transfermarkt.de)