Main Content

Ronaldo v Barcelone? Neymar vyjadril svoj názor

nedeľa, 21. február 2016 10:44 | Autor: Jakub Vaverka

Ronaldo v Barcelone? Neymar vyjadril svoj názor
Ronaldo v Barcelone? Neymar vyjadril svoj názor | zdroj: © TASR

V posledných týždňoch sa veľa popísalo o možnom prestupe brazílskeho útočníka Neymara z Barcelony do Realu Madrid. Populárna hviezda Kataláncov sa posledne vyjadrila s obdivom o veľkom rivalovi z hlavného mesta.

Neymar, ktorý sa kvôli nekonečným špekuláciám  a  „zaručeným informáciám“ ohľadom svojho odchodu do konkurenčného Realu Madrid dostal do konfliktu s niekoľkými novinármi, sa veľmi pozitívne vyjadroval o Cristianovi Ronaldovi, najväčšej hviezde Bieleho Baletu. „Cristiano je skvelý, je veľmi silný. Bolo by pekné, keby hrával za Barcelonu,“ povedal N11 portugalskému denníku A Bola.

Člen útoku skázy MSN, ktorý by rád s Barcelonou v prebiehajúcom ročníku obhájil prestížne treble, dostal od A Bola taktiež otázku ohľadom koučov Pepa Guardiolu a Josého Mourinha, a či by s nimi chcel v budúcnosti spolupracovať: „Som obdivovateľom Guardiolu a Mourinha. Odvádzajú svoju prácu už veľa rokov, no mojím aktuálnym koučom je Luis Enrique a ja hájim farby Barcelony.“

Po veľkom mediálnom nátlaku na brazílskeho reprezentanta z posledných týždňov sa situácia pomerne upokojila a niekdajší zakončovateľ Santosu sa môže plne sústrediť na dobýjanie trofejí s Barcou, ktorá neprehrala už 32 zápasov za sebou.  Úradujúceho víťaza Ligy majstrov čaká najbližšie zápas Ligy majstrov na pôde Arsenalu.