Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.)

nedeľa, 21. február 2016 11:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Dvadsaťjedenročný obranca Aymeric Laporte z Athletica Bilbao pravdepodobne už v lete prestúpi do Manchestru United. (metro.co)

MANCHESTER UNITED:Wayne Rooney je ďalším z hráčov, ktorý sa dostal do hľadáčika čínskych klubov. Záujem o kapitána Manchestru United má Shanghai Shenhua, ktorá Rooneyho  láka na rozprávkový týždenný plat 640 tisíc eur. Rooney má s Red Devils kontrakt do roku 2019 a týždenne si príde na 380 tisíc eur. (90min.com)

MANCHESTER UNITED: Podľa správ z Anglicka by sa novým trénerom Manchestru United mohol stať Ryan Giggs. Ten je aktuálne asistentom Louisa Van Gaala, ktorého odvolanie už visí vo vzduchu. (goal.com)

MANCHESTER CITY: Tréner Pep Guardiola si v lete pretiahne do Manchestru City útočníka Douglasa Costu, s ktorým momentálne spolupracuje v Bayerne Mníchov. (talksport.com)

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola so svojím príchodom do Manchestru City plánuje veľké posilnenie anglického celku. Ďalšou vytipovanou posilou španielskeho kouča je 26-ročný stredopoliar Toni Kroos z Realu Madrid. (soccerlens)

MANCHESTER CITY: A na Etihad Stadium sa možno bude sťahovať aj Paul Pogba z Juventusu. Ten vyhlásil, že pracovať pod Guardiolom by pre neho bolo splneným snom. (espnfc)

ARSENAL: Snaha Arsenalu získať útočníka Gonzalo Higuaína zrejme príde bude neúčinná. Neapol totiž londýnskemu celku odkázal, že svojho hráča určite nepredá. (mirror)

WEST HAM: Winston Reid chystá návrat do zostavy West Ham United. Obranca londýnskeho klubu si pred viac ako týždňom poranil stehenný sval a ešte príde o pohárový súboj s Blackburnom. K dispozícii by ale mal byť už na stretnutie so Sunderlandom. (transfermarkt)