Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.)

nedeľa, 21. február 2016 11:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pep Guardiola so svojím príchodom do Manchestru City plánuje veľké posilnenie anglického celku. Ďalšou vytipovanou posilou španielskeho kouča je 26-ročný stredopoliar Toni Kroos z Realu Madrid. (soccerlens)

FC BARCELONA: Už dlhšiu dobu sa špekuluje o tom, že by z PSG mohol odísť Marquinhos. Brazílsky obranca nie je spokojný s tým, že nemá isté miesto v základnej zostave a jeho ďalšie kroky by prípadne mohli smerovať do španielskej ligy. Hovorí sa o záujme zo strany Barcelony. (goal.com)

ATHLETIC BILBAO: Dvadsaťjedenročný obranca Aymeric Laporte z Athletica Bilbao pravdepodobne už v lete prestúpi do Manchestru United. (metro.co)

RAYO VALLECANO: Do zostavy Raya sa po krátkej absencii vrátia dvaja futbalisti. Po viróze je v poriadku obranca Zé Castro. A stehenný sval zase doliečil stredopoliar Raúl Baena. (transfermarkt)

CELTA VIGO: V drese Celty Vigo sa po viac ako dvoch mesiacoch znovu objavil Nolito. Španielsky útočník sa zbavil svalového zranenia a v sobotu naskočil ako striedajúci hráč do duelu s Eibarom. (football-espana.net)