Main Content

Kucku chce získať najlepší tím Premier League!

utorok, 23. február 2016 15:47 | Autor: Martin Gregor

Kucku chce získať najlepší tím Premier League!
Kucku chce získať najlepší tím Premier League! | zdroj: © TASR

Juraj Kucka v minulej sezóne bojoval o miesto v základnej zostave priemerného tímu Serie A. V tomto ročníku je už pomaly neoddeliteľnou súčasťou kádra slávneho AC Miláno. A možno bude čoskoro aj hráčom najlepšieho tímu Premier League v tejto sezóne.

Slovenský stredopoliar Juraj Kucka, ktorý je známy pre svoju nekompromisnú hru, bol s prestupom do Anglicka spájaný už viackrát. Podľa najnovších informácii portálu Calcio Mercato News ho chce angažovať líder Premier League Leicester City.

Do klubu, ktorý v tejto sezóne svojimi výkonmi doslova šokuje celé Britské ostrovy, si ho vyhliadol samotný tréner „Foxes” Claudio Ranieri.

Slovenský reprezentant pôsobil vo svojej kariére v kluboch Podbrezovej, Ružomberka, Sparty Praha, FC Janov a AC Miláno. S Rossoneri má platný kontrakt do 30. júna 2019. Jeho cena sa podľa portálu transfermarkt odhraduje na 4,50 milióna eur. Na San Siro prestupoval pred sezónou za 3 milióny a jeho kúpa je označovaná v pomere cena/výkon za jednu z najvýhodnejších v uplynulom lete.