Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.)

streda, 24. február 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zmluva Mikelovi Artetovi skončí už v lete a vyskúšať by si mohol prácu z lavičky. V médiách sa, dokonca, objavili správy, že 33-ročný Španiel má robiť asistenta Pepovi Guardiolovi v Manchestri City. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Mužstvo sa pripravuje na odvetu Európskej ligy proti Midtjyllandu a štart Davida De Geu je otázny. Po zranení počas predzápasovej rozcvičky v Dánsku stále nie je fit. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Dvaja maródi pribudli po zápase FA Cupu. Okrem hráča rezervy, WillaKeana, zo zostavy vypadol aj obranca Cameron Bortwick-Jackson a záložník Jese Lingard. (Skysports)

CHELSEA: Dve finančne atraktívne ponuky má John Terry. Ten by po odchode zo Stamford Bridge mohol zamieriť do Číny, no v hre je aj katarský Al Arabi, ktorý kormidluje Gianfrancro Zola, ďalšia osobnosť Chelsea. (ESPN)

CHELSEA: Čoskoro vedenie podpíše novú zmluvy so záložníkom Willianom. Jeho plat sa tak zvýši na 120 tisíc libier za týždeň. (Independent)

CHELSEA: Antonio Conte má z lavičky talianskej reprezentácie zamieriť do Londýna. Z Apeninského polostrova sa už šíria správy o tom, že The Blues majú tohto coacha dohodnutého. (Guardian)

LEICESTER CITY: Vo farbách dánskeho Midtjyllandu možno vídať 21-ročného krídelníka Pioneho Sista. Toho len nedávno oslovil Ajax Amsterdam a aktuálne oňho stoja aj The Foxes. (Transfermarkt)

TOTTENHAM: Zlomený nos Harryho Kanea nevyradí z hry pre ligové stretnutie s Crystal Palace. Útočník Kohútov bude, pravdepodobne, hrať so špeciálnou maskou na tvári. (Telegraph)

WEST HAM: Červená karta zo zápasu s Blackburnom neodpíše Cheikha Kouyatého. Kladivári sa proti trestu úspešne odvolali a jednozápasový trest bol zrušený. (Skysports)

WEST BROMWICH: Listinu zranených hráčov „obohatil“ Jonny Evans, ktorý prišiel k zdravotným problémom počas zápasu FA Cupu proti Readingu. Závažnosť a špecifikáciu zranenia však klub neprezradil. (Birmingham Mail)