Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.2.)

štvrtok, 25. február 2016 09:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Postup do ďalšieho kola Ligy majstrov je po včerajšku na dobrej ceste. Góly Sergia Agüera, Davida Silvu a Yayu Tourého znamenali víťazstvo 3:1 na pôde Dynama Kyjev. Odveta sa hrá 15. marca. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Skladanie zostavy na odvetu s dánskym outsiderom, FC Midtjylland, začína naberať reálnu podobu. David De Gea a Chris Smalling zápas pre zranenie vynechajú, napoak, fit má byť Marcos Rojo a Antonio Valencia. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Podľa správ z Portugalska by United mali vyhrať boj o 18-ročného záložníka Renata Sanchesa, pôsobiaceho v Benfice. Po Juventuse a Bayerne vraj odstúpil aj Real Madrid. Hráčova cena má byť 40 miliónov eur + ďalšie provízie za góly či prestupy. (Football-España)

LIVERPOOL: Daniel Sturridge bol počas sezóny viackrát spomínaný v súvislosti s odchodom. Z jeho iniciatívy sa však niečo také nestane. „Mal som náročné obdobie, no aj zranenia patria k futbalu. Teraz sa teším na budúcnosť, samozrejme, v Liverpoole.“ vyjadril sa v rámci rozhovoru. (BBC)

TOTTENHAM: Špeciálny kryt tváre je pre Harryho Kanea pripravený na nedeľný duel proti Swansea City. To sa však netýka duelu s Fiorentinou, ktorý tento útočník vynechá. (Guardian)

TOTTENHAM: Zranenie triesla vyradí z hry záložníka Moussu Dembelého, a to na 10 až 14 dní. Belgičan pritom odohral plných 90 minút v ostatnom ligovom zápase proti Manchestru City. (ESPN)

LEICESTER CITY: Veľmi zaujímavú posilu si údajne vyhliadol líder anglickej ligy. Zameral sa na 27-ročného gréckeho útočníka Kostasa Mitrogloua, ktorý momentálne z Fulhamu hosťuje v Benfice Lisabon. (todomercadoweb.es)

WEST HAM: Dvaja navrátilci do zostavy sa predstavia v sobotu proti Sunderlandu. Pripravený po zranení má byť Andy Carroll a obranca Winston Reid. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Lekársky tím poupravil svoj prvotný verdikt o stave Fabricia Colocciniho. Pre zranenie lýtka nebude absentovať mesiac, ale len týždeň. (Skysports)

SUNDERLAND: Jeden z letných prestupov na trase Francúzsko-Anglicko sa má týkať obrancu Adama Soumaora. Odchovanec Lille možno nasmeruje z materského klubu svoje kroky na Stadium of Light. (Daily Mail)