Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.2.)

štvrtok, 25. február 2016 10:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.2.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Mourinho chce Icardiho

Podľa správ z talianskeho portálu Tuttosport sa José Mourinho po prevzatí Manchestru United pokúsi na Old Trafford získať argentínskeho zakončovateľa Interu Miláno Maura Icardiho. (Tuttosport)

Ancelotti chce Mirandu

Tréner Carlo Ancelotti má v pláne v letnom prestupovom období priviesť do bavorského Bayernu Mníchov brazílskeho stopéra Mirandu. Miranda je po konci v Atléticu Madrid pilierom Interu Miláno. (fichajes.net)

Emery do Milána?

Portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net informuje, že vedenie AC Miláno by veľmi rado angažovalo na post hlavného trénera aktuálneho kouča španielskeho celku FC Sevilla Unaia Emeryho. (fichajes.net)

Demichelis sa chce vrátiť

Argentínsky stopér Martin Demichelis, ktorý v Manchestri City dostáva stále menej šancí sa chce podľa La opinión de Málaga vrátiť do kádra španielskej Malagy, kde v minulosti patril medzi klubové opory. (La opinión de Málaga)

Real Madride ide po Mahrezovi

Španielsky denník Mundo Deportivo informuje, že ďalším tímom, ktorý sa zameria v letnom prestupovom období na získanie alžírskeho útočníka Riyada Mahreza z Leicestru City je gigant Real Madrid. (Mundo Deportivo)

Z VOLEJA

Vo včerajších zápasoch osemfinále Ligy majstrov sme videli výhru Manchestru City 3:1 na pôde ukrajinského Dynama Kyjev a bezgólovú remízu holandského PSV so španielskym Atléticom. (goal.com)

Agent Garetha Balea vyvrátil špekulácie o možnom odchode svojho klienta z Realu Madrid. (goal.com)

Tréner SSC Neapol Sarri si myslí, že Gonzalo Higuaín bude mať po sezóne veľký počet ponúk na prestup inam. (goal.com)

Stopér FC Barcelona Javier Mascherano prehlásil, že Katalánci tušili, že londýnsky Arsenal môže v druhom polčase urobiť rozhodujúce chyby. Tak sa aj stalo. (goal.com)

Talentovaný Varela z Manchestru United priznal, že na Old Trafford ostal hlavne vďaka trénerovi Van Gaalovi. (goal.com)