Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)

piatok, 26. február 2016 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Špekulácie o odchode Mathieuho Flaminiho nie sú výmyslami. Vedenie 31-ročnému Francúzovi neponúkne predĺženie zmluvy a odkázalo ho na hľadanie nového pôsobiska. (ESPN)

ARSEANAL: Zápas proti Barcelone priniesol, okrem iného, zranenie Alexa Oxlade-Chamberlaina, ktorý si možno v tejto sezóne už nezahrá. Odniesli si to hráčove kolenné väzy. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Menšie zápasové vyťaženie vedie Martína Demichelisa k myšlienkam na odchod a do úvahy pripadá návrat do Málagy. Za ňu nastupoval v rokoch 2011 až 2013. (Transfermarkt)

CHELSEA: The Blues by údajne mali získať Paula Pogbu z Juventusu za 85 miliónov libier. Francúz dal počas svojho turínskeho pôsobenia 30 gólov v 164 dueloch. (Metro)

LIVERPOOL: Dejan Lovren nenastúpil do odvetného zápasu Európskej ligy proti Augsburgu (1:0). Dôvodom bola choroba, pre ktorú sa priamo nepodieľal na postupe svojho tímu. (Sportsmole)

MANCHESTER UNITED: Návrat po zranení by mal Bastian Schweinsteiger zaknihovať v marci. Sám hráč to prezradil v rozhovore a aj odhady lekárov avizujú, že koleno ho čoskoro pustí do hry. Nemec v tejto sezóne odohral 17 duelov. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Na Old Trafford bol záujem o japonského beka Yuta Nagatoma, avšak neúspešný. Futbalista Interu Miláno ponuku z Anglicka odmietol a podľa jeho agenta nateraz ostáva verný svojmu zamestnávateľovi. (Express)

MANCHESTER UNITED: 22-ročný krídelník Federico Bernardeschi z Fiorentiny upútal pozornosť niekoľkých klubov. Najväčší záujem prejavil celok z červenej časti Manchestru, ktorý ponúka 28 miliónov eur. (Metro)

WEST BROMWICH: Jediný ligový zásah v 18 vystúpeniach v prípade Rickieho Lamberta nepôsobí nijak oslnivo a začína sa písať o prestupe. Záujem prejavil Hull City, líder druhej najvyššej súťaže. (BBC)

NEWCASTLE: Siem de Jong začiatkom roka utrpel nepríjemne vyzerajúce zranenie oka, po ktorom sa však vracia do hry. Lekári mu už povolili plný tréning a zápasový štart je otázkou krátkeho času. (Daily Star)