Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.)

sobota, 27. február 2016 10:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Zápas proti Southamptonu nútene vynechá John Terry. Anglický obranca má svalové problémy. Chýbať stále má aj Radamel Falcao, ktorý sa ešte nedal zdravotne dokopy. (Independent)

CHELSEA: Londýnčania zahájili oficiálne rokovania s Paris Saint-Germain o možnosti prestupu Edinsona Cavaniho. Ten v sezóne 2015/16 nastrieľal 12 ligových gólov, 2 v Champions League a jeden v pohári. (Daily Mail)

CHELSEA: Medzi vyhliadnuté posily sa dostal 21-ročný stopér Alessio Romagnoli z AC Milána. Podľa britských médií ide o náhradu za odchádzajúcu legendu, Johna Terryho. (Talksport)

MANCHESTER UNITED: Šláger kola proti Arsenalu vynechá Anthony Martial, ktorý si v zápase s Midtjyllandom zranil koleno a lekári čoskoro určia, ako dlho si nezahrá. (ESPN)

MANCHESTER UNITED & LIVERPOOL: Veľmi atraktívnu dvojicu zložil včerajší žreb osemfinále Európskej ligy. Červení diabli si zmerajú sily s The Reds. Dvojzápas odvekých rivalov začne 10. marca na Anfield Road. (Skysports)

ARSENAL & NEWCASTLE: The Magpies čoskoro opustí 18-ročný gólman Freddie Woodman a 20-ročný záložník Rolando Aarons. Obaja sa potom majú dohodnúť na spolupráci s Kanoniermi. (Metro)

NEWCASTLE: Ofenzívny záložník Rémy Cabella hosťuje v Olympique Marseille, odkiaľ sa späť do Anglicka už nevráti. Francúzsky klub využije dohodnutú výkupnú klauzulu. (Clubcall.com)

CRYSTAL PALACE: Len málokto pochybuje o tom, že sa The Eagles tento rok zachránia. Akonáhle bude tento cieľ splnený, Alan Pardew podpíše novú zmluvu, o ktorej je inak už všetko dohodnuté. (Express)

SUNDERLAND: Spoločne s Čiernymi mačkami trénuje aj Emmanuel Eboué, ktorý má dostať ponuku na zmluvu. 32-ročný obranca v minulosti v Premier League už nastupoval, a to za Arsenal. (Metro)

STOKE CITY: Prestup medzi dvomi najlepšími ligami Európy by mohol zrealizovať Roque Mesa. 26-ročný záložník, obliekajúci dres Las Palmas, môže posilniť Hrnčiarov. (fichajes.com)

BOURNEMOUTH: Budúcnosť obrancu Charlieho Danielsa bude aj naďalej písaná na Dean Court. Včera podpísal predĺženie zmluvy do konca sezóny 2018/19. (TalkSport)

ASTON VILLA: Doliečený členok pustil Jacka Grealisha naspäť do tréningu, avšak len na krátko. Zranenie sa ozvalo opäť a odchovanec klubu sa na maródke zdrží. (Goal)