Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.)

nedeľa, 28. február 2016 09:25 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL: Anglicko dnes spozná prvého držiteľa trofeje za sezónu 2015/16. Do finále Capital One Cupu prešli The Reds a manchesterskí Citizens. (BBC)

MANCHESTER UNITED: O 17-ročnom útočníkovi Werderu Brémy, Johannesovi Eggesteinovi, doteraz príliš počuť nebolo, a hoci sa v „áčku“ Werderu ešte nepredstavil, získať by ho chceli Red Devils. (Express)

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY: Oba celky z Manchestru zamerali svoju pozornosť na beka Alexa Sandra. Futbalista Juventusu má však podľa svojho klubu hodnotu 35 miliónov libier, čo neponúkol ani jeden z nich. (Goal)

CHELSEA: Sedem minút sa vo včerajšom zápase proti Southamptonu (2:1) zdržal v hre Pedro. Potom si privodil zranenie stehenného svalu, bol vystriedaný a čaká sa na podrobnejšie správy. (Independent)

ARSENAL: Pôsobisko by počas leta mohol zmeniť Hector Bellerín. Tento zadák začal s futbalom v Barcelone, v mladosti odišiel do Anglicka a práve Katalánci ho teraz lanária naspäť. (Independent)

TOTTENHAM: Chorvátsky útočník Mario Mandžukić čoskoro opustí Juventus Turín a najreálnejšie sa javí možnosť jeho presunu na White Hart Lane. Iné zdroje uvádzajú aj záujem Bayernu Mníchov, za ktorý hral v rokoch 2012-2014. (Mirror)

EVERTON: Ostrieľaný brankár Tim Howard už uvažuje nad koncom kariéry, ku ktorému dôjde v americkej MLS. Karamelky potom okamžite zahája lov na Davida Marshalla z Cardiffu. (ESPN)

STOKE CITY: Včera mali Hrnčiari problémy s vyskladaním defenzívy, a tak musel nastúpiť nedoliečený Geoff Cameron. Napriek menším bolestiam odohral plných 90 minút pri víťazstve 2:1 nad Aston Villou. (BBC)

NEWCASTLE: Pozoruhodné výkony brankára Filipa Dmitrovića v Klagenfurte zaujali hneď dva väčšie európske celky. Talentovaný Srb si bude vyberať medzi Strakami a holandským PSV. (Transfermarkt)

BOURNEMOUTH: Krídelník Max Gradel odohral v tejto sezóne len 4 zápasy, naposledy nastúpil v auguste, a včera zaznamenal veľký návrat. Po doliečení potrhaných kolenných väzov nastúpil ako striedajúci hráč vo Watforde (0:0). (Sport.net)