Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.2.)

pondelok, 29. február 2016 12:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Na lepšie platové podmienky sa údajne môže tešiť Sergio Agüero. Argentínsky útočník v Manchestri City aktuálne týždenne poberá 250 tisíc libier. Aglický klub pre neho ale chystá kontrakt s týždennou odmenou 280 tisíc libier. (the sun)

MANCHESTER CITY a MAN UNITED: Do najvyššej anglickej súťaže by mohol zamieriť Andrew Robertson. Krajný bek Hullu City sa dostal do hľadáčika oboch manchesterských klubov. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Čínska najvyššiu súťaž počas poslednej doby láka jedného hráča za druhým, ďalším mal byť Michael Carrick. Skúsený stredopoliar Manchestru United ale ponuku od nemenovaného čínskeho klubu odmietol a radšej zostal na Old Trafford. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Iba polovicu z prvého polčasu finále Capital One Cupu s Manchestrom City odohral Mamadou Sakho. Francúzsky reprezentant musel odísť z ihriska po zranení hlavy, ktoré utrpel po zrážke so spoluhráčom. Dĺžka absencie nie je známa. (bleacherreport.com)

LEICESTER CITY: O jednu zo svojich kľúčových postáv prišiel Leicester. Stretnutie s Norwichom nedohral záložník N'Golo Kante, ktorý má zranený stehenný sval a čaká na verdikt lekárov. (skysports.com)

LEICESTER CITY: Úspešnú sezónu zažíva s Leicester City manažér Claudio Ranieri, ktorý by mohol po konci tohtoročnej sezóny zamieriť do nového pôsobiska. Skúsený taliansky kouč sa dostal vo svojej vlasti do hľadáčika reprezentácie. (transfermarkt)

CHELSEA: Chelsea bude po sezóne hľadať nového manažéra, tým by sa potom mal stať Antonio Conte. Kouč talianskeho národného tímu sa má počas nadchádzajúcich dní stretnúť s majiteľom londýnskeho klubu Romanom Abramovičom. (weaintgotnohistory.sbnation.com)

WATFORD: Posledné mesiace v Neapole pred sebou možno má Raúl Albiol. Španielsky obranca má zmluvu do júna 2017 a jeho ďalšie kroky by mohli smerovať do Anglicka. Záujem o neho má Watford. (tribalfootball.com)