Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.2.)

pondelok, 29. február 2016 12:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane po prehratom mestskom derby priznal, že titul v La Lige sa Bielemu baletu vzdialil tak, že bude len ťažko dosažiteľný. Sobotňajší duel s Atléticom prehral hviezdny tím 0: 1.(thesun.co.uk)

FC BARCELONA: Na katalánskom Camp Nou sa v týchto dňoch a týždňoch nerieši iba nová zmluva pre brazílsku superhviezdu Neymara. V riešení je totiž tiež nová dohoda pre dlhoročnú oporu záložnej rady Sergia Busquetsa. (dailymail.co.uk)

FC BARCELONA: Ostrieľaný francúzsky obranca Jérémy Mathieu z Barcelony má záujem o presun do klubu AS Monaco. To by znamenalo jeho návrat do Ligue1, ktorú hral naposledy v ročníku 2008/2009 vo farbách Toulouse. (tribalfootball.com)

MÁLAGA: Guillermo Ochoa pred rokom a pol po vydarenom svetovom šampionáte posilnil Málagu. Nedokázal sa však prepracovať do základnej zostavy a už dlhšiu dobu sa hovorí o jeho odchode. Mexický brankár by sa mohol vrátiť do vlasti, kde o neho má záujem Guadalajara. (transfermarkt.co.uk)

VALENCIA: Gary Neville sa konečne aklimatizoval a začal s Valenciou zbierať aj pozitívne výsledky. Predĺženie jeho krátkeho kontraktu do konca sezóny však zatiaľ v pláne nie je. Anglický kouč, ktorý vo prezradil, že sa s vedením o prípadnej novej zmluve porozpráva až v apríli. (www.espnfc.com)