Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)

utorok, 1. marec 2016 10:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER: Vôbec prvýkrát bude chýbať stredopoliar N'Golo Kanta, ktorý si privodil zranenie stehenného svalu. Claudio Ranieri očakáva, že jeho opora zmešká najbližšie duely s West Bromwichom a Watfordom. (mirror.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Marcus Rashford zažiaril v posledných dvoch zápasoch Manchestru United a vedenie anglického klubu pre neho už chystá novú zmluvu. 18-ročný útočník by si vďaka tomuto kontraktu mal týždenne prísť na pätnásť tisíc libier. (telegraph.co.uk)

MANCHESTER CITY: Nový tréner Manchestru City Pep Guardiola chce ako svoju prvú veľkú posilu priviesť obrancu Aymerica Laportu, ktorý má v zmluve s Athletic Bilbaom výkupnú klauzulu vo výške 40 miliónov libier. (thesun.co.uk)

CHELSEA:Ruben Loftus-Cheek sa síce nevie dočkať väčšej hernej záťaže, napriek tomu je však v Chelsea očividne spokojný a predĺžil s ňou spoluprácu až do leta 2021. (espnfc.com)

CHELSEA: Minimálne o zápas s Norwichom príde Pedro. Krídelník Chelsea si v sobotu privodil svalové zranenie a nie je isté, či bude môcť hrať cez víkend proti Stoke City. (Lequipe.fr)

SOUTHAMPTON: Southampton nemusí kvôli zraneniu Shanea Longa príliš panikáriť. Írsky útočník síce utrpel poranenie zadného stehenného svalu, nakoniec sa ale ukázalo, že nejde o nič vážne, a 10gólový strelec by sa vlastne už zajtra mohol postaviť Bournemouthu. (independent.ie)

EVERTON: Mohamed Besic spojil aj ďalšiu časť svojej kariéry s Evertonom. Bosniansky záložník predĺžil kontrakt do júna 2021. (theguardian.com)

WEST HAM: Do zostavy West Hamu by sa v londýnskom derby s Tottenhamom mohol vrátiť Diafra Sakho. Útočník anglického klubu si doliečil svalové zranenie, s ktorým maródil od konca novembra. (london24.com)