Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.)

utorok, 1. marec 2016 10:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid hrá v stredu na pôde Levante a vinou zdravotných problémov mu bude chýbať Karim Benzema. Francúzsky útočník sa zranil v priebehu prvého polčasu sobotňajšieho stretnutia s Atléticom Madrid. (theguardian.com)

REAL MADRID: Realu Madrid v zápase s Levante znovu pomôže Pepe. Portugalský obranca je definitívne v poriadku po problémoch s chodidlom, kvôli ktorým bol mimo hry od konca januára. (transfermarkt)

REAL MADRID vs FC BARCELONA: V sobotu 2. apríla sa tento rok po druhýkrát stretnú Barcelona a Real Madrid. Výkop očakávaného duelu je naplánovaný na 20:30. (fcbarcelona.com)

FC BARCELONA: Voľnejší program mal v posledných dňoch Neymar. Útočník Barcelony dohrával so sebazaprením súboj so Sevillou, počas ktorého utrpel zranenie ramena. (transfermarkt)

ESPANYOL: Espanyol hrá v stredu večer s Betisom a chýbať by mu mohol Salva Sevilla. Španielsky záložník má problémy s lýtkom. (transfermarkt)

ATHLETIC BILBAO: Nový tréner Manchestru City Pep Guardiola chce ako svoju prvú veľkú posilu priviesť obrancu Aymerica Laportu, ktorý má v zmluve s Athletic Bilbaom výkupnú klauzulu vo výške 40 miliónov libier. (thesun.co.uk)