Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.3.)

utorok, 1. marec 2016 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.3.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Real zvažuje predaj Isca a Jamésa

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej vedenie Realu Madrid zvažuje letný predaj dvojice svojich hráčov. Konkrétne by malo ísť o stredopoliarov Isca a Jamésa Rodrigueza, ktorí v aktuálnom ročníku hrajú pod svoje možnosti. (Marca)

Conte chce duo z AS Rím

Antonio Conte, ktorý by sa mal stať novým trénerom Chelsea chce podľa denníka The Times do Londýna priviesť dvojicu hráčov talianskeho celku AS Rím. Konkrétne sa jedná o bosniackeho stredopoliara Miralema Pjaniča a ofenzívneho univerzála Radju Naingggolana. (The Times)

Ox do Liverpoolu?

Španielsky portál fichajes.net tvrdí, že Liverpool sa v letnom prestupovom období pokúsi získať z konkurenčného Arsenalu Alexa Oxladea- Chamberlaina. Výkony anglického reprezentanta sú v prebiehajúcej sezóne zväčša kritizované. (fichajes.net)

Higuaín nepredĺžil zmluvu

Argentínsky útočník Gonzalo Higuaín sa rozhodol nepredĺžiť kontrakt s talianskym SSC Neapol, preto sa špekuluje, že by mohol v letnom prestupovom období opustiť káder Partenopei. Veľký interes o tohto zakončovateľa bol predovšetkým v anglickej Premier League. (fichajes.net)

Z VOLEJA

Futbalisti SSC Neapol opäť nepresvedčili v dôležitom zápase. Vo včerajšej dohrávke Serie A iba remizovali na pôde Fiorentiny 1:1 a na prvý Juventus Turín strácajú už štyri body.

Tréner talianskej reprezentácie Antonio Conte sa aktuálne sústredí na prácu s národným tímom a nie na svoj plánovaný odchod do londýnskej Chelsea. (goal.com)

Bývalý obranca FC Barcelona Eric Abidal si myslí, že hviezdny Cristiano Ronaldo by nemal hovoriť všetko, čo si myslí. Reagoval tak na kritické slová CR7 o svojich spoluhráčoch po madridskom derby. (goal.com)

Krajný bek FC Barcelona Jordi Alba prehlásil, že v tíme Blaugranas si nik nemyslí, že je lepší ako ostatní a všetci ťahajú za jeden povraz. (goal.com)

Útočník FC Barcelona Luis Suarez sa vyjadril, že by bol veľmi rád keby disponoval ľavou nohou ako má Lionel Messi a tempom ako má Neymar. (goal.com)

Kormidelník Manchestru United Louis Van Gaal médiám povedal, že nafilmovanie pádu pri postrannej čiare počas zápasu s Arsenalom (3:2) bolo nesprávne. (goal.com)

Tréner Chelsea Guus Hiddink potvrdil, že v dnešnom zápase proti Norwichu by mohol konečne využiť služby brazílskeho zakončovateľa Alexandreho Pata. (goal.com)

Je veľmi pravdepodobné, že po príchode trénera Pepa Guardiolu do Manchestru City z klubu odíde skúsený záložník Yaya Touré. (fichajes.net)

Vedenie Realu Madrid sa v letnom prestupovom období pokúsi získať brazílskeho stopéra Interu Miláno Mirandu, ktorý hrával za konkurenčné Atlético. (fichajes.net)

Otec útočníka FC Barcelona Neymara má podľa dostupných správ rokovať o možnom kontrakte s Parížom Saint- Germain. (fichajes.net)

Reprezentant Bosny a Hercegoviny Miralem Pjanič je údajne rozhodnutý v lete opustiť káder talianskeho AS Rím. (fichajes.net)

Anglický celok Manchester United začal pozorne sledovať talentovaného Saula Nigueza z Atlética Madrid. (fichajes.net)

Shkodran Mustafi, nemecký reprezentant v službách Valencie, má vraj veľa ponúk na opustenie španielskeho celku. (fichajes.net)