Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.3.)

streda, 2. marec 2016 06:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchestru City by sa mal zhruba za mesiac vrátiť Kevin de Bruyne. Belgický ofenzívny záložník od januára laboruje so zraneným kolenom, teraz už však premýšľa nad návratom, ktorý by sa mal uskutočniť na začiatku apríla. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER CITY:Yaya Touré možno príde o dnešný  zápas anglickej ligy v Liverpoole. Stredopoliar Manchestru City má zranené chodidlo a jeho štart je neistý. (goal.com)

MANCHESTER CITY: Španielska Málaga by rada získala späť z Manchestru City skúseného obrancu Martina Demichelisa. (bleacherreport.com)

ARSENAL: Alex Oxlade-Chamberlain si v zápase s Barcelonou poranil koleno a v tejto chvíli už pozná konkrétnu dĺžku svojej absencie. Ofenzívny futbalista Arsenalu bude chýbať šesť až osem týždňov, pozitívne je, že sa nemusí podrobiť operácii. (espnfc.com)

LIVERPOOL: Liverpool dnes hostí Manchester City a duel bude pravdepodobne len z tribúny sledovať Lucas Leiva. Stredopoliar anglického klubu má svalové problémy. (metro.co.uk)

EVERTON: Liverpoolsky Everton má v hľadáčiku devätnásťročného krídelníka Alfonsa Pedrazu z Villarrealu. (hitc.com)

NORWICH: Na poslednú chvíľu vypadol zo zostavy Norwich Steven Naismith. Na vine sú drobné zdravotné problémy. Jeho miesto v základnej zostave Chelsea zaujme Wes Hoolahan, ktorý sa naopak z maródky vracia. (transfermarkt)

NEWCASTLE: Z Francúzska do Anglicka by po sezóne mohol zamieriť Samuel Umtiti. O obrancu Lyonu sa zaujíma Newcastle United. (metro.co.uk)