Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.3.)

štvrtok, 3. marec 2016 06:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Za pätnásť miliónov eur je k dispozícii Wojciech Szczęsny. Poľský brankár patrí londýnskemu Arsenalu a v tohtoročnej sezóne hosťuje v AS Rím. (goal.com)

CHELSEA: Kennedy otvoril skóre zápasu na pôde Norwichu a prispel k výhre Chelsea 2: 1. Na duel ale najlepšie spomienky mať nebude. Brazílsky útočník si po zmene strán poranil triesla a musel striedať. (westlondonsport.com)

LIVERPOOL: Jon Flanagan môže spojiť aj ďalšiu časť kariéry s Liverpoolom. 23-ročný obranca má kontrakt len do konca sezóny. Vedenie mu ale podľa posledných správ predložilo ponuku novej zmluvy platnej do júna 2019. (espnfc.com)

EVERTON: Romelu Lukaku jedným gólom prispel k výhre Everton 3: 1 na pôde Aston Villy a vytvoril tak nový strelecký rekord Evertonu. Belgický útočník dal v jednej sezóne Premier League už 17 gólov, čo sa zatiaľ žiadnemu hráčovi Toffees nepodarilo. (mirror.co.uk)

TOTTENHAM: Moussa Dembélé z Tottenhamu laboruje s boľavými slabinami. Belgický stredopoliar však možno bude k dispozícii už na víkendové derby s Arsenalom. (newsnow.co.uk)

SOUTHAMPTON: Southampton prehral na pôde Bournemouthu 0: 2 a okrem toho prišiel aj o jedného hráča. Mimo hru je Charlie Austin. Anglický útočník si poranil stehenný sval a chýbať bude niekoľko týždňov. (dailymail.co.uk)

STOKE CITY: Jack Butland pred sebou má pohovor s vedením Stoke City. 23-ročný brankár bude  diskutovať o novej zmluve. Anglický klub si jeho služby chce poistiť päťročným kontraktom s týždenným platom 50 tisíc libier. (espnfc.com)

NORWICH: Podrobné vyšetrenie má pred sebou Alexander Tettey. Stredopoliar Norwichu nedohral zápas s Chelsea. V priebehu zápasu utrpel zranenie nohy. (ibtimes.co.uk)