Main Content

Róbert Mak dal gól, vylúčili ho a vyvolal predčasný koniec zápasu (video)

štvrtok, 3. marec 2016 08:54 | Autor: Filip Chudý

Róbert Mak dal gól, vylúčili ho a vyvolal predčasný koniec zápasu (video)
Róbert Mak dal gól, vylúčili ho a vyvolal predčasný koniec zápasu (video) | zdroj: © TASR

Slovenský reprezentačný krídelník Róbert Mak zažil jeden z najzaujímavejších večerov svojej kariéry. Góly síce dáva často, ale aby vyvolal predčasné ukončenie zápasu po konflikte s rozhodcom, to sa mu podarilo prvýkrát.

V prvom semifinálovom stretnutí Gréckeho pohára sa diali veci. Domáci PAOK Solún mal veľkú túžbu uspieť proti Olympiakosu Pireus. A začal veľmi dobre, keďže práve náš reprezentant strelil už v 9. minúte otvárací gól, ktorý bol naozaj výstavný a ukázali sa pri ňom všetky jeho prednosti: výber miesta, prvý dotyk, rýchlosť, zakončenie.

No, ako sa neskôr ukázalo, to bola jediná radosť PAOK-u, naopak, zlosti bolo požehnane. Na rozhraní 85. a 86 minúty opäť unikol Mak hosťujúcej obrane, obhodil si brankára Kapina a mohol zasúvať loptu do prázdnej brány, nebyť toho, že ho Kapino skopol na zem. No rozhodca nenariadil pokutový kop a hosťujúceho brankára nevylúčil. To vyvolalo šarvátku hráčov, pričom poriadne frustrovaný Mak dostal onedlho červenú kartu. Išiel sa za ňu „poďakovať“ rozhodcovi, no ten jeho ruku neprijal, tak mu ju Mak nanútil. A keď odchádzal do šatne, vtrhli na trávnik fanúšikovia a zápas bol predčasne ukončený. Celú situáciu nájdete na videu od času 9:24.