Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.)

piatok, 4. marec 2016 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenalu bude ešte minimálne v jednom zápase chýbať Laurent Koscielny. Francúzsky obranca má problémy s lýtkom a vynechá aj londýnske derby s Tottenhamom. (standard.co.uk)

LIVERPOOL: João Carlos Teixeira za Liverpool príliš nastupuj a po sezóne by sa tak mal sťahovať. Podľa talianskych médií má o ofenzívneho stredopoliara záujem Fiorentina a obe strany sa už údajne mali dohodnúť. (tribalfootball.com)

LEICESTER CITY: Leicester City oznámil, že v minuloročnej sezóne zarobil rekordných 26,4 milióna libier a zaznamenal tak najúspešnejší finančný rok v histórii klubu. (bbc.com)

CRYSTAL PALACE: Wilfried Zaha by sa mohol sťahovať do Číny. Podľa anglických médií má o ofenzívneho hráča Crystal Palace záujem Beijing Guoan. (theguardian.com)

SUNDERLAND: Emmanuel Eboué sa podľa posledných správ dohodol na angažmáne v Sunderlande a podpíše zmluvu platnú do konca sezóny. Africký obranca s tímom už niekoľko týždňov trénuje a k dispozícii je zadarmo. Nové pôsobisko hľadal od osem mesiacov – od odchodu z Galatasaray Istanbul. (espnfc.com)

WEST HAM: Dvoma zranenými zaplatil West Ham výhru 1: 0 nad Tottenhamom. Zranený stehenný sval má James Collins a s členkom laboruje ďalší obranca Angelo Ogbonna. (mirror.co.uk)

WEST BROMWICH: Stredopoliar West Bromwich Albion Chris Brunt sa vo Francúzsku podrobil operácii kolena a mimo hru bude šesť mesiacov. Reprezentant Severného Írska sa zranil počas súboja s Crystalom Palace (3: 2) a okrem zvyšku ligovej sezóny príde aj o európsky šampionát. (belfasttelegraph.co.uk)

PREMIER LEAGUE: Rozhodca Kevin Friend bol prepustený z nemocnice. Friend bol štvrtým arbitrom utorkového zápasu anglickej ligy medzi Bournemouthom a Southamptonom. Počas polčasovej prestávky však upadol, utrpel zranenia hlavy a musel byť prevezený do nemocnice. (theguardian.com)