Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)

piatok, 4. marec 2016 06:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Včerajšieho tréningu Realu Madrid sa opäť zúčastnili traja nedávno zranení futbalisti. Po zdravotných problémoch sú fit Marcelo, Gareth Bale a Luka Modrić. (skysports.com)

FC BARCELONA: Adriano Correia si môže ešte predĺžiť svoje pôsobenie v Barcelone. Brazílskemu obrancovi beží zmluva len do konca júna a vedenie klubu mu údajne ponúklo predĺženie kontraktu o ďalších dvanásť mesiacov. (sport-english.com)

FC BARCELONA a MÁLAGA: 17-ročný Dennis Otto sa sťahuje z Barcelony do Málagy. Nádejný brankár vo svojom novom pôsobisku podpísal trojročný kontrakt a od novej sezóny by sa mal zapojiť do prvého tímu andalúzskeho klubu. (sport1.de)

SEVILLA: Sevilla porazila Eibar 1: 0 a o jeden dôvod na oslavu navyše mal Unai Emery. Ten si na svoje konto pripísal jubilejnú stú výhru vo funkcii trénera španielskeho klubu. Emery na to potreboval 187 zápasov. (www.football-espana.net)

VALENCIA: Na tréningu Valencie chýbal Enzo Pérez. Argentínsky stredopoliar má totiž od víkendu zdravotné problémy. Nie je isté, či bude k dispozícii pre nedeľné stretnutie s Atléticom Madrid. (transfermarkt.com)

BETIS: Daniel Giménez je v Betise brankársku dvojkou, ale aj tak by mohol za sevillský celok hrať aj naďalej. Španielsky gólman s vedením klubu už začal rokovania o novej zmluve. (transfermarkt.co.uk)