Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)

sobota, 5. marec 2016 06:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a MACHESTER CITY: Arsenal, Barcelona a Juventus Turín sa preťahujú o nemeckého stredopoliara Ilkaya Gündogana z Dortmundu. Samotný hráč by ale rád zamieril do Manchestru City. (dailymail.co.uk)

LIVERPOOL a MANCHESTER UNITED: Liverpool a Manchester United majú záujem o podpis zmluvy so záložníkom Sofiane Feghoulim. Tomu v lete skončí zmluva vo Valencii. (talksport.com)

LIVERPOOL: Na päť až šesť týždňov si od futbalu odpočinie Lucas Leiva. Prezradil to samotný manažér Liverpoolu Jürgen Klopp. Brazílsky záložník si privodil svalové zranenie, keď v nedeľňajšom pohárovom finále proti Manchestru City zahrával pokutový kop. (independent.co.uk)

EVERTON: Leighton Baines sa v najbližšej dobe podrobí prehliadke u špecialistu. Obrancu Evertonu brzdí zranený členok. Pred pár dňami sa síce vrátil na trávniky, bolesť však stále nepominula. (express.co.uk)

SOUTHAMPTON: Southampton čaká víkendový duel so Sunderlandom, do ktorého s istotou nezasiahne Shane Long. Ten si z minulého ligového duelu odniesol zranené koleno. (sportsjoe.ie)

WEST BROMWICH: Jonas Olsson by mal aj naďalej hrať za West Bromwich Albion. Švédsky obranca má zmluvu len do konca sezóny, no podľa miestnych médií už čoskoro dôjde k podpisu nového kontraktu. (espnfc.com)

ASTON VILLA: Doncaster Rovers získal do konca sezóny na hosťovanie Riccardo Caldera. 20-ročný krajný obranca prichádza z Aston Villy, kde nedostával potrebný priestor. (bbc.com)

PREMIER LEAGUE: Isco je neustále spájaný s odchodom z Realu Madrid. Najviac sa meno španielskeho záložníka objavuje v spojení s klubmi z Premier League. Biely balet podľa posledných správ stanovil cenu, za ktorú by nechal 23-ročného záložníka odísť. Jedná sa o sumu vo výške 25 miliónov eur. (espnfc.com)