Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.3.)

nedeľa, 6. marec 2016 12:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.3.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Mourinho verí Giggsovi

José Mourinho podľa správ zo Sunday People nakoniec nebude trénerom Manchestru United. Portugalský kormidelník, ktorý je momentálne bez práce vraj verí, že po odchode Van Gaala sa stane hlavným kormidelníkom Red Devils legendárny Ryan Giggs. (Sunday People)

Conte bude rokovať

Aktuálny tréner talianskeho národnému tímu Antonio Conte sa podľa Daily Mail dohodol s majiteľom Chelsea Romanom Abramovičom na rokovaniach, ktoré by mali viesť k jeho angažovaniu na post manažéra úradujúceho anglického majstra. (Daily Mail)

Bayern sleduje Lukakua

Sunday People informuje, že bavorský gigant Bayern sa v letnom prestupovom období zameria na získanie belgického reprezentanta Romelua Lukakua, ktorému sa darí v prebiehajúcom ročníku v drese liverpoolskeho Evertonu. (Sunday People)

Z VOLEJA

V nemeckej Bundeslige je stále lídrom mníchovský Bayern, ktorý má päťbodový náskok na druhý Dortmund. Vo včerajšom vzájomnom zápase oboch súperov sa zrodila bezgólová remíza.

Londýnska Chelsea si skomplikovala boj o Ligu majstrov. The Blues, ktorí prehrali v novom roku iba raz, remizovali na Stamford Bridge so Stoke 1:1, keď inkasovali päť minút pred koncom.

Kouč anglického majstra Guus Hiddink prehlásil, že dostať sa do prvej štvorky bude pre jeho tím skoro nemožné. (goal.com)

Tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola poprel správy o tom, že by mal brankár Manuel Neuer odísť do Manchestru City. (goal.com)

V bitke o severný Londýn sme videli medzi Tottenhamom a Arsenalom gólovú prestrelku v pomere 2:2. Situáciu využil Leicester, ktorý vyhral vo Watforde 1:0 a má na čele ligy päťbodový náskok.

Včera sa prebudil kritizovaný Cristiano Ronaldo. Portugalský bombardér pri výhre Realu Madrid nad Celtou Vigo 7:1 zaťažil konto súpera štyrmi presnými zásahmi.

John Terry by po konci v londýnskej Chelsea mohol zamieriť do talianskej Serie A, kde je o jeho služby interes. (fichajes.net)

Taliansky celok AFC Fiorentina má veľký záujem o angažovanie španielskeho stopéra Marca Bartru z FC Barcelona. (fichajes.net)

Anglický Newcastle United zvažuje angažovanie bývalého trénera Realu Madrid Rafaela Beniteza, ktorý je momentálne bez práce. (fichajes.net)

Vedenie FC Barcelona by rado predĺžilo kontrakt s talentovaným mladíkom Sergim Samperom, o ktorého bol záujem v Anglicku. (fichajes.net)

Legendárny David Beckham by rád získal do svojho tvoriaceho sa tímu v Miami Lea Messiho z Barcelony, keď sa rozhodne ukončiť svoje pôsobenie v Katalánsku. (fichajes.net)