Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)

nedeľa, 6. marec 2016 09:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Veľkú pozornosť si v Anglicku vyslúžil stredopoliar Saul Niguez z Atlética Madrid. 21-ročného futbalistu lanári  Manchester United ale aj londýnsky Arsenal. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Obranca Marc Bartra z Barcelony nie je úplne spokojný so svojím herným vyťažením. Toho možno využije Manchester United a pokúsi sa 25- ročného hráča získať do svojich radov. (metro.co.uk)

LIVERPOOL:Gonzalo Higuaín je poslednou dobou čoraz častejšie spájaný s odchodom z Neapola a zamieriť by údajne mohol do Premier League. Okrem Manchestru United a Chelsea tu má argentínsky útočník ďalšieho nápadníka a tým je Liverpool. (foxsports.com)

LIVERPOOL:Sergi Gómez by mohol vymeniť Španielsko za Premier League. Podľa posledných správ má o mladého obrancu Barcelony, ktorý momentálne nastupuje za Celtu Vigo, záujem Liverpool. (thisisanfield.com)

LIVERPOOL: 25-ročný záložník Ignacio Camacho z Málagy je spojovaný s letným prestupom do Liverpoolu. Hráčova cena sa odhaduje na asi 4 milióny libier. (laopiniondemalaga.es)

CHELSEA:Radamel Falcao si znovu zatrénoval so spoluhráčmi z Chelsea. Kolumbijského útočníka brzdí svalové zranenie, kvôli ktorému naposledy hral koncom októbra. (sportsmole.co.uk)

EVERTON: Ceny vstupeniek pre budúcu sezónu znížil Everton. Fanúšikovia Toffees by mali od budúceho ročníka zaplatiť za lístky priemerne o 5% menej. (evertonfc.com)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace hrá dnes s Liverpoolom a chýbať by mu mohol Connor Wickham. Vo forme hrajúci útočník má problémy so stehenným svalom. (dailymail.co.uk)