Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.)

pondelok, 7. marec 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Letný prestup na Old Trafford je spomínaný v súvislosti s Pierre-Emerickom Aubameyangom z Borussie Dortmund, ktorého cena je 70 miliónov libier. Druhé spomínané meno je Toni Kroos z Realu Madrid s cenou odhadovanou na 40 miliónov libier. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Bayeru Leverkusen patrí 26-ročný stopér Ömer Toprak a aj on je súčasťou zoznamu vyhliadnutých posíl Červených diablov, čo čoskoro povedie k rokovaniam. (Talksport)

MANCHESTER UNITED: Problémy so stehenným svalom Chrisa Smallinga opustili a včera nechýbal v zostave, ktorá sa predstavila proti West Bromwichu. Návrat zranenného stopéra však prekryla prehra 0:1. (Independent)

CHELSEA: Londýnčania sa pripravujú na odvetu Ligy majstrov proti PSG a absentovať im stále bude John Terry. Dôvodom je zranený stehenný sval, ktorý nedoliečil ani do druhého osemfinále. (Mirror)

EVERTON: 18 gólov Romela Lukaka púta pozornosť a o jeho opätovný zisk by vraj chcela zabojovať Chelsea. Ešte väčší záujem javí Bayern Mníchov, ktorého zástupcovia si Belgičana prišli pozrieť osobne na ligový zápas proti Aston Ville (3:1). (Liverpool Echo)

TOTTENHAM: Real Madrid zacielil pozornosť na 19-ročného záložníka Dele Alliho a počas leta pošle oficiálnu ponuku. Spurs sa však s takouto stratou zmieriť nehodlajú. (Goal)

WEST BROMWICH & TOTTENHAM: Britské médiá píšu, že Saido Berahino sa v lete dočká vysnívaného prestupu na White Hart Lane a oba kluby sú už dohodnutý na podmienkach transferu. (Guardian)

NEWCASTLE: Postavenie v tabuľke vôbec majiteľov neteší, a tí plánujú zmeniť manažéra. Steva McClarena, údajne, nahradí David Moyes a rokovania sú už v plnom prúde. (Telegraph)

NORWICH CITY: Osemnásty tím Premier League je trápený aj zraneniami. Okrem dôležitého stredopoliara, Alexa Tetteya, vypadol aj forward Steven Naismith a defenzívne ladený Ír Robbie Brady. (Express)