Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.)

pondelok, 7. marec 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Včerajší zápas proti Eibaru (4:0) priniesol pre Javiera Mascherana piatu žltú kartu a s ňou automatický trest na ďalší zápas. „Po karte som úmyselne nešiel, nikto mi o tom nehovoril, ale je tiež dobré si odpočinúť.“ povedal v rozhovore s vedomím, že si očistil štít pred duelmi s Villarrealom a Realom Madrid. (Goal)

REAL MADRID: Najsilnejšia ofenzíva La Ligy hľadá posilu. Šepká sa najmä o Carlosovi Baccovi z AC Miláno. Autor 13 gólov v Serie A pritom do Talianska prešiel len v lete 2015 zo Sevilly. (Fichajes.com)

REAL MADRID: Real Madrid zacielil pozornosť na 19-ročného záložníka Dele Alliho a počas leta pošle oficiálnu ponuku. Spurs sa však s takouto stratou zmieriť nehodlajú. (Goal)

VALENCIA: Čas rozhodnutia sa blíži pre Zakariu Bakkaliho. 20-ročného krídelníka trápi zranené trieslo, ktoré si možno vyžiada operáciu, a tá by znamenala koniec sezóny. (superdeporte.es)

DEPORTIVO: Jubilejný gól číslo 2000 zaznamenali La Coruñčania v sobotu proti Málage (3:3). Jeho autorom sa stal Federico Cartabia, argentínsky krídelník. (AS.com)

LEVANTE: Posledný tím ligy sa odo dna neodlepil ani v dôležitom zápase proti Realu Sociedad (1:1). Coach Rubi varuje hráčov, že je schopný stiahnuť zo zostavy kohokoľvek, kto nepodá 100-percetný výkon. Zároveň však vyslovil mužstvu dôveru: „Nebojím sa, že hráči nie sú schopní udržať stabilnú úroveň, skôr, že ju nezvyšujú. Kto nezabojuje naplno, prenechá miesto spoluhráčovi.“ (Football-Espana)

BETIS & GRANADA: Španielska liga včera zažila „najšpinajvší“ zápas za posledné roky. Súboj Los Verdiblancos s El Graná priniesol žltú kartu pre 11 hráčov a dvaja dokonca videli kartu farby červenej. Niečo podobné sa naposledy stalo v roku 2013 medzi Granadou a Levante. (Marca)