Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)

pondelok, 7. marec 2016 16:56 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.) | zdroj: © TASR

Svet je plný prestupových špekulácií a futbalových noviniek aj dnes.

Man City bude míňať na obrancov

Anglický denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej Manchester City v letnom prestupovom období minie 80 miliónov libier na kúpu dvoch talentovaných stopérov- Johna Stonesa z liverpoolskeho Evertonu a Aymericka Laporteho z Athleticu Bilbao. (The Sun)

Chelsea chce Casemira

OK Diario tvrdí, že londýnska Chelsea sa konci prebiehajúceho ročníka pokúsi získať talentovaného stredopoliara Casemira, ktorého budúcnosť v Reale Madrid je málo pravdepodobná. (OK Diario)

Falcao chce zabojovať

Kolumbijský útočník Radamel Falcao sa údajne nechce uspokojiť so svojou aktuálnou pozíciou v londýnskej Chelsea a do konca ročníka by rád zabojoval o svoje miesto v tíme zo Stamford Bridge. El Tigre je v Londýne na hosťovaní z AS Monako, v zmluve je taktiež opcia na trvalý prestup. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Futbalisti FC Barcelona neprehrali už neuveriteľných 36 zápasov za sebou, včera zvíťazili na pôde Eibaru 4:1, keď sa o dva presné zásahy postaral nezastaviteľný Lionel Messi. (goal.com)

Brazílsky reprezentant v službách PSG Lucas Moura prehlásil, že jeho krajan Neymar by bol v Paríži veľkou hviezdou. (goal.com)

Moura taktiež médiám povedal, že Parížania sú v takej forme, že môžu v tejto sezóne vyhrať Ligu majstrov. (goal.com)

Obranca Manchestru City Bacary Sagna sa vyjadril, že jeho spoluhráč Sergio Aguero je najlepším hráčom anglickej Premier League. (goal.com)

Manchester United včera prehral na pôde WBA 0:1, kouč Van Gaal bol po strate troch bodov nahnevaný a porážku označil ako nepotrebnú. (goal.com)

Christian Benteke, útočník Liverpoolu, tvrdí, že kontroverzný pokutový kop proti Crystal Palace bol odpískaný správne. (goal.com)

Kanonier Leicestru City Jamie Vardy prehlásil, že radšej hrá počítačové hry, ako by mal sledovať súperov v boji o titul. (goal.com)

Zakončovateľ Atlética Madrid Fernando Torres odmietol, že by Rojiblancos nemali šancu na majstrovský titul. (goal.com)

Karl Heinz Rummenigge, jeden z vrcholných predstaviteľov Bayernu Mníchov, prehlásil, že neočakáva, že Bavori v tejto sezóne získajú populárne treble. (goal.com)

Po sezóne by mal v Reale Madrid zotrvať Jamés Rodriguez a odísť Španiel Isco. (fichajes.net)

Konoplyanku z FC Sevilla sleduje vedenie londýnskeho Tottenhamu. (fichajes.net)

Zinedine Zidane nechce, aby Real Madrid predal Cristiana Ronalda. (fichajes.net)

Nemecký reprezentant S.Mustafi z Valencie je veľmi blízko k prestupu do Bayernu Mníchov. (fichajes.net)

Vedenie FC Barcelona zintenzívnilo svoj interes o Riyada Mahreza z Leicestru City. (fichajes.net)

Brazílsky obranca Adriano, ktorý je v Barcelone prehliadaný by s katalánskym gigantom rád predĺžil kontrakt. (fichajes.net)

Real Madrid podľa dostupných pozorne sleduje Lucasa Bigliu z talianskeho Lazia Rím. (fichajes.net)