Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.3.)

utorok, 8. marec 2016 08:57 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.3.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Zidane sa vyjadril o budúcnosti CR7

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane sa vyjadril o budúcnosti svojej najväčšej hviezdy Cristiana Ronalda. Niekdajšia ikona francúzskeho národného tímu a v súčasnosti kouč prvého tímu Los Blancos médiám povedal, že nenechá portugalského bombardéra zo španielskej metropoly odísť. (goal.com)

Mahrez letnou prioritou

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, že hlavnou letnou prestupovou prioritou FC Barcelona má byť alžírsky kanonier Riyad Mahrez, ktorý v prebiehajúcom ročníku ťahá anglický Leicester City za majstrovským titulom. Do klubu ho chce priviesť predovšetkým kouč FCB Luis Enrique. (The Sun)

Allegri do Chelsea nepôjde

Taliansky tréner Juventusu Turín Massimiliano Allegri potvrdil, že na lavičke aktuálneho lídra Serie A ho uvidíme aj v nasledujúcej sezóne. Veľký interes o niekdajšieho kouča AC Miláno mala londýnska Chelsea, no The Blues by mali podľa dostupných správ nakoniec získať Antonia Conteho. (goal.com)

Everton chystá 23 miliónov

Portugalský denník O Jogo prišiel s informáciou, podľa ktorej liverpoolsky Everton chystá prekvapivých 23 miliónov libier na kúpu Islama Slimaniho zo Sportingu Lisabon. Slimaniho pozorne sleduje aj Tottenham Hotspur. (O Jogo)

Nová zmluva pre Torresa?

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net tvrdí, že vedenie Atlética Madrid zvažuje vzhľadom na posledné výborné výkony Fernanda Torresa, novú zmluvu pre populárneho kanoniera El Nina. (fichajes.net)

United sledujú Topraka

Nemecký časopis Kicker prišiel s informáciou, podľa ktorej Manchester United pozorne sleduje situáciu okolo jednej z opôr Bayeru Leverkusen, skúseného Omera Topraka. Obranca by sa na Old Trafford mohol sťahovať v letnom prestupovom období. (Kicker)

Z VOLEJA

Dnes čaká na AS Rím odveta osemfinále Ligy majstrov na pôde Realu Madrid. Vlci doma prvý zápas prehrali 0:2 a jednou nohou sú von zo súťaže. Kouč talianskemu tímu Luciano Spalletti sa vyjadril, že od svojich hráčov bude požadovať na štadióne Santiaga Bernabeua nemožné. (goal.com)

V druhom dnešnom zápase sa stretne nemecký Wolfsburg s belgickým Gentom. Favoritom na postup sú Vlci, ktorý na pôde KAA vyhrali prvý duel 3:2 a na postup medzi TOP osmičku im stačí aj prehra 0:1. (goal.com)

Vedenie FC Barcelona údajne sleduje hneď dvoch hráčov nemeckej Borussie Dortmund. Katalánci sa majú zaujímať o gabonského rýchlika Aubameyanga a nemeckého záložníka Gundogana. (goal.com)

Tréner Arsenalu Arsene Wenger prehlásil, že by chcel do futbalu technológiu, ktorá by správne vedela posúdiť ofsajdové situácie. (goal.com)

Kormidelník Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino bráni talentovaného Deleho Alliho, keď tvrdí, že mladík v službách Kohútov nie je stroj a má nárok na slabšie chvíľky. (goal.com)

Vedenie anglického Leicestru City je vraj veľmi blízko k získaniu Ahmeda Musu z ruského CSKA Moskva. (fichajes.net)

Odion Ighalo, kanonier anglického Watfordu, by sa mal stať jedným z hlavných letných prestupových cieľov Manchestru United. (fichajes.net)

Anglický Liverpool FC sa vraj po sezóne zameria na získanie brankára Stoke City Jacka Butlanda, ktorý by mal byť konkurenciou pre Belgičana Mignoleta. (fichajes.net)

Útočník Realu Madrid Borja Mayoral mal v posledných zápasoch presvedčiť šéfov Los Blancos a jeho odchod inam je momentálne nepravdepodobný.  (fichajes.net)

Španielsky kormidelník Michel je jedným z adeptov na lavičku talianskeho Interu Miláno. (fichajes.net)

Vedenie Newcastlu United sa pred nasledujúcou sezónou pokúsi získať na post hlavného trénera jedného z dvojice David Moyes- Rafael Benitez. (fichajes.net)

Pep Guardiola by mal mať po príchode do Manchestru City k dispozícii na nové posily približne 200 miliónov eur. (fichajes.net)