Main Content

Zidane sa podľa Španielov rozhodol: Odíde Jamés alebo Isco?

utorok, 8. marec 2016 08:59 | Autor: Jakub Vaverka

Zidane sa podľa Španielov rozhodol: Odíde Jamés alebo Isco?
Zidane sa podľa Španielov rozhodol: Odíde Jamés alebo Isco? | zdroj: © TASR

Aktuálna situácia v kráľovskom Reale Madrid rozhodne nie je optimálna. Biely Balet zaostáva za svojimi najväčšími súpermi, preto kompetentní už teraz vzhliadajú k letnému prestupovému obdobiu. Kouč Zidane mal učiniť v posledných dňoch dôležité rozhodnutie, ktoré bude stáť miesto v tíme jedno zo zvučných mien.

Francúzsky tréner Zinedine Zidane už v predstihu pracuje na podobe Realu Madrid v budúcej sezóne. V aktuálnom ročníku má Biely Balet reálnu šancu už len na jednu trofej, tú z Ligy majstrov, pričom cesta za európskym futbalovým grálom bude veľmi tŕnistá. „Zizou“ to vie, preto sa pomaly pripravuje na ďalšie obdobie.

Španielsky portál Fichajes.net uvádza, že francúzska futbalová legenda sa musela rozhodnúť, či v tíme Los Blancos ostanú kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez a španielsky stredopoliar Isco. S oboma spomínanými hráčmi sú spájané špekulácie od začiatku roka 2016, jeden čas sa zdalo, že zo štadióna Santiaga Bernabeua odídu obaja.

Novinári zo španielskej tlače uvádzajú, že Zidane sa rozhodol. Čierny Peter by mal ostať podľa všetkého v rukách niekdajšieho záložníka Malagy, Isca, ktorý vraj po konci sezóny 2015/2016 Biely Balet opustí. O Isca sa v januári zaujímalo niekoľko anglických celkov na čele s Chelsea, Arsenalom a Manchestrom City, interes prejavil aj turínsky Juventus. Jeho letný odchod vyzerá stále reálnejšie. Naopak, Jamés, ktorý bol spájaný s Manchestrom United a Chelsea, a ktorý bol v poslednom období tvrdo kritizovaný, by mal dostať v drese Los Merengues šancu aj v nasledujúcom ročníku.