Main Content

Črtá sa výmena medzi Chelsea a PSG? V hre sú veľké mená

utorok, 8. marec 2016 08:58 | Autor: Jakub Vaverka

Črtá sa výmena medzi Chelsea a PSG? V hre sú veľké mená
Črtá sa výmena medzi Chelsea a PSG? V hre sú veľké mená | zdroj: © TASR

Londýnska Chelsea a parížske PSG na seba už zajtra narazia v neľútostnom postupovom boji o štvrťfinále Ligy majstrov. Oba tímy však udržiavajú dobré obchodné vzťahy, čo by mohli potvrdiť v letnom prestupovom období. Črtá sa veľká výmena na trase dvoch európskych bášt?

Predovšetkým španielske médiá hlásajú, že medzi Stamford Bridge a Parkom Princom by mohlo dôjsť k výmene dvoch kanonierov zvučných mien. Z Londýna by sa do mesta módy sťahoval problémový Diego Costa, dres Chelsea by zas začal obliekať často prehliadaný Edinson Cavani.

O celej veci píše portál Fichajes.net, ktorý sa pred časom zaoberal možným návratom Costu do Atlética Madrid. Los Colchoneros mali eminentný záujem o svojho ex- zverenca, no s The Blues nenašli spoločnú reč a z Diegovho návratu na štadión Vicenteho Calderóna tak zrejme nebude nič. Majster Španielska z roku 2014 bol ochotný Londýnčanom ponúknuť vyše 40 miliónov eur, anglická odozva bola negatívna.

Dohoda s PSG však vyzerá reálnejšie. V prípade Cavaniho sa jedná o kanoniera, ktorého londýnska Chelsea sleduje už dlhšie obdobie. Keď hráč odchádzal z Neapola do PSG sa dokonca špekulovalo, že nezamieri do Paríža, ale do Londýna. Navyše, reprezentant Uruguaja nie je spokojný s len vedľajšími úlohami v Parku Princov, pričom na Stamford Bridge by sa mohol stať zakončovateľom číslo jeden.  Zmena dresu by podľa všetkého prospela aj Costovi, ktorý mal veľmi zlý úvod do tohto ročníka pod vedením Josého Mourinha a i keď v spolupráci s koučom Guusom Hididnkom ožil, stále to nie je z jeho strany ideálne.