Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.)

utorok, 8. marec 2016 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Mesiac bez futbalu má pred sebou brankár Petr Čech. Na tlačovej konferencii to oznámil kormidelník Arséne Wenger. Pre Česko to znamená, že si nezachytá v prípravných zápasoch proti Škótsku a Švédsku. (Metro)

ARSENAL: Kanonieri majú pred sebou odvetu FA Cupu proti Hullu City a chýbať v nej bude Laurent Koscielny. Ten nakoniec nedoliečil lýtko a jeho návrat sa odkladá na sobotu. (Independent)

ARSENAL: Arséne Wenger sa necíti byť mimo boja o majstrovský titul. „Sezóna ešte nie je na konci a dovoľte, aby som vám pripomenul, že sme Leicester porazili dvakrát. Svoju prácu sme proti nim zvládli. Bez ohľadu na kritiku ľudí, na nás to vplyv nemá.“ hlásal sebavedome po remíze s Tottenhamom. (Guardian)

LIVERPOOL: V rokoch 2011 až 2015 skúšal Hatem Ben Arfa šťastie v Premier League a tieto časy by si mohol zopakovať. 29-ročného záložníka Nice sledujú The Reds. (Goal)

MANCHESTER UNITED: Zdravotný stav Luka Shawa sa zlepšuje, dokonca, by podľa odhadov mohol stihnúť záver sezóny. Okrem nej by po zlomenine nohy teoreticky bol k dispozícii aj na EURO. Sezóna Premier League sa končí 15. mája. (Guardian)

SOUTHAMPTON: 30-ročný útočník Graziano Pellé má na leto niekoľko ponúk, vďaka ktorým môže opustiť Britániu. Najhlasnejšie sa hovorí o Laziu Rím. (calciomercato)

ASTON VILLA: Pokiaľ sa Birminghamčania v tejto sezóne nezachránia, Rémi Garde príde o prácu. Vo Villa Parku prijal náročnú záchranársku misiu, na ktorej splnenie však momentálne chýba 9 bodov. (Daily Star)

SWANSEA CITY: Tréner Francesco Guidolin bol hospitalizovaný v nemocnici pre infekciu v hrudníku a chýbal na lavičke v zápasoch s Arsenalom a Norwichom. Včera bol prepustený a môže sa opäť venovať tímu. (BBC)