Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)

utorok, 8. marec 2016 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dvaja stredopoliari môžu byť vyškrtnutí z listiny zranených hráčov. Luka Modrič po problémoch s členkom a Toni Kroos po chorobe sú k dispozícii pre duel Ligy majstrov proti AS Rím. (Marca)

BARCELONA: Niekoľkí skauti z Katalánska sa boli pozrieť na nedeľnom zápase francúzskej ligy Rennes – Nantes, kam ich prilákal 18-ročný útočník Ousmane Dembelé. Mladý Francúz zaznamenal hetrik, čím si povedal o šancu v Barçe. (Daily Mail)

BARCELONA: Španielske médiá predpovedajú rušné leto v Katalánsku s príchodom štyroch nových posíl – ofenzívny záložník Denis Suárez z Villarrealu, útočník Nolito zo Celty Vigo a do defenzívny Marquinhos z PSG, Aymeric Laporte z Bilbaa či John Stones z Evertonu. (Football-Espana)

BILBAO: Stretnutie na pôde Sportingu Gijón nedohral Aymeric Laporte, keďže dostal červenú kartu. Baskom sa však tento verdikt nepáči a už sa proti vylúčeniu odvolali. (Football-Espana)

VILLARREAL: Žlté ponorky sa v Európskej lige pripravujú na Bayer Leverkusen a zranenia hlásia dvaja zadáci. Ide o Matea Musacchia, ktorý vyradili svalové problémy a Jaumeho Costu laborujúceho s členkom. (Laliga.es)

VILLARREAL: Počas víkendu mužstvo stratilo 14-zápasovú sériu bez prehry a priaznivci svojich hráčov vypískali. „Niekedy mám pocit, že sme mimo reality. Nerozumiem, ako môžu byť títo hráči vypískaní už v 14. minúte. Sú dni, kedy veci nejdú podľa predstáv a ich reakcii naozaj nerozumiem.“ povedal po zápase tréner Marcelino. (Football-Espana)

VALENCIA: Okrem nedeľnej prehry s Atléticom Madrid 1:3 nepotešila Netopierov ani správa o Denisovi Čeryševovi. Ten sa v zápase zranil a lekári predbežne avizujú natrhnutý stehenný sval. (superdeporte.es)

LEVANTE: Dvoch zranených hráčov majú ponovom Les Granotes. Mimo hry je Iván López a Toño. Prvý menovaný obranca bude chýbať 6 týždňov pre operáciu kolena, jeho staršieho spoluhráča vyradil členok. (Marca)