Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.)

streda, 9. marec 2016 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Prebežne si Pep Guardiola tvorí predstavu o budúcom kádri Citizens. Prísť by mohol 19-ročný záložník Riechedly Bazoer z Ajaxu Amsterdam, o ktorého príchode sa šepkalo už v časom, keď hrával za mládežnícky tím. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Naposledy sa Kevin de Bruyne predstavil v ligovom zápase na konci januára a s jeho návratom sa počíta krátko po reprezentačnej prestávke, v období veľkej noci. Rovnaká informácia je zatiaľ v platnosti aj o Samirovi Nasrim a Fabianovi Delphovi. (Daily Mail)

ARSENAL: Postup do ďalšieho kola FA Cupu stál Kanonierov hneď troch zranených hráčov. Per Mertesacker a Gabriel Paulista by sa mali dať dokopy skoro, no stav Aarona Ramseyho je vážnejší. Zranený stehenný sval si pýta podrobnejšie vyšetrenia. (Skysports)

ARSENAL & WEST HAM: Zvučnú posilu v rámci Premier League si vyhliadli Kladivári. Do kádru by mohol pribudnúť Theo Walcott, ktorý je na Emirates Stadium viazaný do konca sezóny 2018/19. (Express)

CHELSEA: Súčasťou dnešného programu Ligy majstrov bude aj odveda medzi The Blues a Paris Saint-Germain. V Paríži uspeli domáci výsledkom 2:1, ale v čerstvej pamäti majú štvrťfinále z roku 2014, v ktorom im na postup nestačil ani domáci triumf 3:1. (ESPN)

TOTTENHAM: Nová zmluva bola ponúknutá, a medzičasom už aj podpísaná, v prípade záložníka Harryho Winksa. Ten sa zaviazal Kohútom do leta 2019. (ESPN)

TOTTENHAM: Prestup zo Sevilly do Londýna možno čaká v lete Jevhena Konopľjanku. Ukrajinec v Španielsku príliš nenastupuje, čo dáva odchodu reálnejšiu podobu. (Express)

LEICESTER CITY: Anglická tlač prišla s informáciou, že Jamie Vardy má v zmluve zakotvenú 30-miliónovú výkupnú klauzulu. Je teda celkom pravdepodobné, že sa ju počas leta pokúsi niektorý z veľkoklubov aktivovať. (The Times)

SUNDERLAND: Včerajší deň priniesol odchod výkonnej riaditeľky Margaret Byrne. Uvedeným dôvodom je fakt, že nechala nastupovať Adama Johnsona aj v čase, keď bol obvinený z pohlavného styku s neplnoletou. (Guardian)