Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)

streda, 9. marec 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Včera bol bez vážnejších problémov spečatený postup do ďalšieho kola Champions League. Real zdolal AS Rím 2:0, teda rovnako ako pred týždňom na Apeninskom polostrove. (Eurosport)

ATLÉTICO MADRID: Uvažovanie o odchode v posledných dňoch zamestnáva Saúla Ñigueza. Španielsky záložník má v zmluve výkupnú klauzulu 24 miliónov eur a od vedenia Atlética žiada vylepšený kontrakt. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Zranenie kolena prinútilo Fernanda Torresa vynechať včerajší tréning. Okamžite sa tak vynorili otázniky, či stihne sobotný zápas proti Deportivu. (Marca)

SEVILLA: Prestup z Andalúzie do Tottenhamu možno čaká v lete Jevhena Konopľjanku. Ukrajinec v Španielsku príliš nenastupuje, čo dáva odchodu reálnejšiu podobu. (Express)

VALENCIA: O zranení Denisa Čeryševa sme nedávno už písali. Včera vyšlo na javo, že stehenný sval si vyžiada štvortýždňový oddych. (mundodeportivo)

VALENCIA: Leto môže priviať na Mestallu až tri nové posily do ofenzívy. Skloňuje sa najmä meno Borju Bastona z Atlética Madrid, Fabiana Orellanu zo Celty Vigo a Antonia Sanabriu z AS Rím. (Fichajes.net)