Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)

štvrtok, 10. marec 2016 09:45 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Príchod Pepa Guardiolu do Manchestru jednoznačne priveje nové tváre a jednou z nich má byť aj Ilkay Gundogan. 25-ročný záložník hráva za Borussiu Dortmund od roku 2011. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Špekulácie v tlači naznačujú, že posilu by Citizens mohli získať aj do defenzívy. Šlo by o Jetra Willemsa, hráča PSV Eindhoven. (Talksport)

CHELSEA: Včerajšok oslavy na Stamford Bridge nepriniesol. Majster Anglicka po prehre 1:2 s PSG vypadol z Ligy majstrov, navyše, prišiel o dve zranené opory. Diego Costa striedal v 60. minúte pre svalové problémy a Eden Hazard odstúpil v minúte 77. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Dva mesiace na maródke so zraneným kolenom sa chýlia ku koncu. Bastian Schweinsteiger už trénuje a pomaly začína plánovať návrat do hry. (Eurosport)

MANCHESTER UNITED: Veľké poľovanie je, údajne, zamerané na Bayer Leverkusen. Tam si Diabli vyhliadli Omera Topraka do obrany, Hakana Calhanogluho do stredu poľa a Karima Bellarabiho do ofenzívy. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Medzi náhradníkmi má začať dnešný zápas Európskej ligy Luis Antonio Valencia. Ekvádorský krídelník vyliečil zranenie členka. (Express)

LIVERPOOL & MANCHESTER UNITED: Dvaja historickí anglickí rivali sa dnes proti sebe postavia v prvom osemfinále Európskej ligy. Pôjde vôbec o prvé meranie síl týchto mužstiev v pohárovej Európe. Dnes o 21:05 sa hrá na Anfield Road. (BBC)

ARSENAL: Londýnčania sa zaujimajú o chorvátskeho záložníka Marcela Brožovića a z Interu Miláno dostali odpoveď. K presunu by mohlo dôjsť za 15 miliónov libier. (Express)

EVERTON: Dôležitá otázka sa v Goodison Parku týka brankára. Avizovaný odchod Tima Howarda môže byť vyriešený príchodom Steva Mandandu z Olympique Marseille. (Mirror)

EVERTON: Zdravotné problémy ohrozili štart Bryana Ovieda v blížiacom sa zápase FA Cupu proti proti Chelsea. Ten je na programe v sobotu v Liverpoole. (Guardian)

NEWCASTLE: Situácia Strák je mimoriadne komplikovaná a Steva McClarena to môže stáť hlavu. Včera sa zišiel s vedením a súbežne prebiehajú pokročilé rokovania s Rafaelom Benítezom. (Daily Mail)

ASTON VILLA: Ofenzívnu silu by v lete mohol doplniť nigerijský útočník Paul Onuachu. 21-ročný futbalista pôsobí v dánskom tíme FC Midtjylland. (Daily Star)