Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)

štvrtok, 10. marec 2016 09:45 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Čoskoro bude podpísaná nová zmluva Sergia Busquetsa, vďaka ktorej ročne zarobí 16 miliónov eur. Kontraktu sa dočká po 8 rokoch v A-tíme. (Marca)

BARCELONA: Včera sa definitívne rozhodlo, že budúci rok začne rekonštrukcia Nou Campu, vrátane zvýšenia kapacity na 105 tisíc mies. Víťazný projekt prezentovala japonská spoločnosť Nikken Sekkei v spoluprácu s katalánskymi architektami Joanom Pascualom a Ramonom Ausioom. (klubový web)

VALENCIA: Úvodný duel osemfinále Európskej ligy proti Bilbau vynechajú dvaja hráči. Gólmana Diega Alvesa trápi teplota, zatiaľ čo záložník Enzo Pérez má svalové problémy. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Trest s najväčšou pravdepodobnosťou neminie mexického krídelníka Carlosa Velu Ten nedávno vynechal tréning a vo večerných hodinách sa šiel zabaviť na koncert. (ESPN)

MÁLAGA: Kamerunský brankár Carlos Kameni absolvoval úspešnú operáciu menisku a teraz bude odpočívať 6 týždňov. K zraneniu prišiel vo víkendovom súboji proti Deportivu. (klubový web)

BILBAO: Odvolanie proti červenej karte Aymerica Laporteho zo zápasu proti Gijónu vyšlo a v najbližšom kole, doma proti Betisu, nastúpi Athletic v plnej sile. (mundodeportivo)

BILBAO: 35-ročný brankár Gorka Iraizoz ostane v službách Los Leones aj pre budúcu sezónu. Včera podpísal novú zmluvu, platnú do leta 2017. (Transfermarkt)

ESPANYOL: Problémy s kolenom nedovolili Javimu Lópezovi zúčastniť sa včerajšieho tréningu. Lekársky tím však ešte nevyriekol verdikt, aký vážny tento problém je. (sport.es)

GRANADA: V bráne proti Espanyolu nebude chýbať ani Andrés Fernández, hoci v minulom kole dostal červenú kartu. Disciplinárna komisia tento verdikt prehodnotila a zrušila. (mundodeportivo)