Main Content

Začína play-off Tipsport Ligy! Sledujte všetky zápasy naživo na TV Tipsport!

piatok, 11. marec 2016 09:31 | Autor: Martin Gregor

Začína play-off Tipsport Ligy! Sledujte všetky zápasy naživo na TV Tipsport!
Začína play-off Tipsport Ligy! Sledujte všetky zápasy naživo na TV Tipsport! | zdroj: © TASR

V piatok naberie slovenský hokej úplne iný rozmer a všetko, čo štatisticky platilo doteraz, jednoducho zmizne. Začína totiž play-off hokejovej Tipsport Ligy, ktoré prináša štvrťfinálové vyraďovacie súboje 8 najlepších tímov spod Tatier. Kto zaváha, nemá šancu na nápravu.

Brány k Poháru Vladimíra Dzurillu otvoria piatkovými súbojmi Košice s Martinom a Nitra so Žilinou. Sledujte všetky zápasy play-off Tipsport Ligy exkluzívne naživo na TV Tipsport!

Bartoš, Brabenec, Hvila a mnohí ďalší. To je len časť smotánky, ktorú môžete vidieť v našej Tipsport Lige. Samozrejme, netreba zabúdať ani na legendárneho popradského kanoniera Arneho Krotáka a mnohých ďalších.

Oceliari z Košíc sú opäť pasovaní za najväčšieho ašpiranta na ligový titul. Podarí sa im dokonať majstrovský hetrik? Proti budú súperi, ktorí sa im to budú snažiť určite prekaziť. Zálusk na ligové výslnie si už tradične robia aj Barani z B. Bystrice, Corgoni z Nitry, či Bryndziari zo Zvolena. Po niekoľkých sezónach sa do play-off pozrú aj Vlci zo Žiliny, ktorí počas tejto sezóny vedia poriadne hrýzť.

Prirodzene, je to play-off a prekvapiť môže hocikto. Nenechajte si ujsť veľké finále Tipsport Ligy a sledujte všetky zápasy celého play-off od 11. marca v priamych prenosoch na TV Tipsport!

A kto sa stane majstrom podľa najväčšej tipérskej komunity? Stratég seppukaiverí Košiciam s kurzom 1,75 a naložil na nich neuveriteľných 3 221 EUR! Ten im musí teda skutočne veriť.

Iného favorita má Marekpanak, ktorý tipuje, že víťazom sa stanú Bryndziari zo Zvolena pri parádnom kurze 7,50!

Ktorý tip sa vám viac páči? Alebo máte iného favorita? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur a sledujte všetky zápasy z play off Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport!