Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.3.)

piatok, 11. marec 2016 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.3.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Zemetrasenie v Chelsea

Anglický denník Daily Express tvrdí, že po sezóne sa môže až deväť futbalistov rozlúčiť s lonýndskou Chelsea. Konkrétne by malo ísť o Edena Hazarda, Nemanju Matiča, Oscara, Loica Rémyho, Johna Terryho , Radamela Falcaa, Diega Costu, Alexandreho Pata a Pedra. Vyzerá to tak, že v lete nás čaká na Stamford Bridge poriadne zemetrasenie. (Daily Express)

Hazard z klubu neodíde

Daily Telegraph zas tvrdí, že aj napriek zlej situácii v londýnskej Chelsea, jedna z jej najväčších hviezd Eden Hazard zotrvá aj v nasledujúcom ročníku. Belgičana lanária predovšetkým Paríž Saint- Germain a Real Madrid. (Daily Telegraph)

Mourinho v práci od júla

Podľa správ z BT Sport bude José Mourinho oznámený ako tréner svojho nového tímu v júli 2016. Ktorému tímu sa „Mou“ ujme je momentálne nejasné, najviac sa spomína Manchester United. (BT Sport)

Samper chce ostať

Katalánsky denník Sport tvrdí, že talentovaný mladík Sergi Samper chce ostať v Barcelone a zabojovať  o miesto v prvom tíme, a to aj napriek tomu, že má niekoľko ponúk predovšetkým z anglickej Premier League. (sport.es)

Z VOLEJA

Včera sa odohrali prvé zápasy osemfinále Európskej ligy, najviac upútali víťazstvá Dortmundu nad Tottenhamom (3:0), Liverpoolu nad Manchestrom United (2:0) a Villarrealu nad Leverkusenom (2:0). Odvety sú na programe o týždeň vo štvrtok.

Stredopoliar Tottenhamu Hotspur Christian Eriksen sa po zápase vyjadril, že Kohúti poskytli BVB príliš veľa priestoru na kombinácie, čo sa im následne vypomstilo. (goal.com)

Manchester United opäť nezvládol dôležitý zápas a opäť silnejú hlasy o konči holandského trénera Louisa Van Gaala vo funkcii.

Obranca Realu Madrid Alvaro Arbeloa prehlásil, že ak by mal verejnosti vysvetlil, prečo má zlý vzťah so stopérom Barcelony Gerardom Piquém, tak by celú situáciu ešte zhoršil. (fichajes.net)

Londýnsky Tottenham pripravuje 30 miliónov eur na letnú kúpu talentovaného Saula Nigueza z Atlética Madrid. (fichajes.net)

Budúci tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti by rád v letnom prestupovom období priviedol do Allianz Areny Marquinhosa z PSG a Bonucciho z Juventusu Turín. (fichajes.net)

Vedenie Parížu Saint- Germain sa pokúsi presvedčiť útočníka Zlatana Ibrahimoviča, aby predĺžil svoj kontrakt v Parku Princov. Ten aktuálny mu vyprší na konci sezóny. (fichajes.net)

Atlético Madrid by v letnom prestupovom období  veľmi rado získalo egyptského reprezentanta Mohameda Salaha, ktorý predvádza výborné výkony v drese AS Rím. (fichajes.net)

Talentovaný Ch.Musonda, ktorý je momentálne na hosťovaní v Betise z londýnskej Chelsea, sa vyjadril, že by rád ostal v Seville aj dlhšie. (fichajes.net)

Real Madrid sa v lete nepokúsi získať Davida De Geu z Manchestru United. Biely Balet radšej ponúkne nový kontrakt aktuálnemu gólmanovi Keylorovi Navasovi. (fichajes.net)

Útočník Manchestru City Sergio Aguero zvažuje, že po MS v roku 2018 sa vráti do rodnej Argentíny. (fichajes.net)

O šikovného nemeckého reprezentanta Maria Gotzeho z Bayernu Mníchov sa zaujíma hneď niekoľko tímov Premier League. (fichajes.net)

Krajný bek FC Barcelona Dani Alves prehlásil, že sa mu nepáči smer, akým smeruje aktuálny športový svet. (fichajes.net)