Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)

piatok, 11. marec 2016 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: 6 týždňov by podľa prvých informácií mal chýbať Aaron Ramsey. Waleský stredopoliar sa zranil v pohárovom zápase proti Hullu City, keď si privodil svalové problémy. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: Stopér Nikola Maskimović pravdepodobne počas leta opustí FC Turín. Neisté však ostáva meno jeho nového klubu. Proti Neapolu vystúpili Červení diabli s ponukou 16 miliónov eur. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & LIVERPOOL: Anglické médiá avizujú veľký letný boj rivalov zo severozápadu o Maria Götzeho z Bayernu Mníchov. Jeho cena má byť 31 miliónov libier. (ESPN)

LIVERPOOL: Dvojica hráčov z FC Kolín sa dostala medzi možné posily Liverpoolčanov. Je to 22-ročný brankár Timo Horn a 25-ročný krajný obranca Jonas Hector. (Metro)

CHELSEA: Vedenie klubu priznalo, že Eden Hazard a Diego Costa nastúpili proti PSG aj s menším zranením. Tento fakt poznačil ich výkony, navyše, ani jeden z nich zápas nedohral. (Daily Mail)

SWANSEA CITY: 26-ročný stredopoliar Leroy Fer u Labutí len hosťuje z QPR, čo by však rád zmenil. Waleský celok mu učaroval a bol by rád, aby by si ho ponechal. (southwales-eveningpost.co.uk)

SWANSEA CITY: Hráči musia zvládnuť tretí zápas v rade, počas ktorého ich z lavičky nepovedie Francesco Guidolin. Ten sa po infekcii a hospitalizácii v nemocnici nedá dokopy ani pre duel s Bournemouthom. (Skysports)

WEST HAM: Forward Olympique Marseille, Michy Batshuayi, je hlavným prestupovým cieľom, no ak by táto možnosť padla, vedenie má plány „B“ a „C“ v podobe Wilfrieda Bonyho z Manchestru City alebo Christiana Bentekeho z Liverpoolu. (Mirror)

ASTON VILLA: Hrozba zostupu sa javí nepríjemne reálne a znamenala by odchod viacerých hráčov. Z Birminghamu sa v takom prípade poberie Jack Grealish, Jordan Ayew, Idrissa Gueyé a Jordan Veretout. (Telegraph)

CRYSTAL PALACE: Marouane Chamakh zrejme v aktuálnej sezóne už dohral. Z hry ho vyradilo svalové zranenie, po ktorom mu v lete vyprší kontrakt s The Eagles. Lepšie správy sa týkajú Jasona Puncheona, schopného po zranení nastúpiť dnes v FA Cupe proti Readingu. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Pôvodne sa síce písalo, že Connor Wickham má stihnúť zápas proti Readingu v FA Cupe, no nestane sa. Okrem dnešného pohárového zápasu nenastúpi ani o týždeň v lige proti Leicesteru pre pretrvávajúce zranenie stehenného svalu. (standard.co.uk)