Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)

piatok, 11. marec 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Opora Bayernu Mníchov, David Alaba, je terčom Kataláncov. Tí mu, dokoncam sľubujú, že z neho spravia stredopoliara, čo je post, ktorý Rakúšan obľubuje viac. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Štart zajtra proti Deportivu pôsobí v prípade Fernanda Torresa nerealisticky. Ani včera s mužstvom netrénoval a problémy s kolenom ho držia mimo diania. (sport.es)

SEVILLA: Dohodou s Interom Miláno dal, údajne, Éver Banega košom svojmu súčasnému zamestnávateľovi. Talianom kývol na trojročnú zmluvu. (Superdeporte.es)

SEVILLA: Návratom do Interu Miláno sa skončí hosťovanie Marca Andreolliho v Andalúzii. Vážne zranenenie achilovky ho pustilo len k 7 štartom a 2 v Lige majstrov, čo na presvedčenie nestačilo. (Transfermarktweb)

CELTA VIGO & VALENCIA: Vernosť Os Célticos zatiaľ prejavuje Gustavo Cabral, ktorý poprel rokovania s Netopiermi a aktuálne, vraj, myslí len na Celtu. Napriek tomu priznal, že o budúcnosti zatiaľ jasno nemá. (Clubcall)

VILLARREAL: Mladý kamerunský útočník Jean Marie Dongou sa snaží prebiť do Primera Division Zaragozu. Jeho prácu sleduje aj na Estadio El Madrigal a práve tento stánok by sa mohol stať od leta jeho novým pôsobiskom. (Transfermarktweb)

SPORTING GIJÓN & BETIS: Stopér Luis Hernández končí v Sportingu a jeho budúcnosť by mala byť písaná u Los Verdiblancos. Tím, aktuálne o osem priečok vyššie, chce využiť hráčovu končiacu zmluvu. (Marca)

EIBAR: Taliansku Fiorentinu po konci sezóny opustí argentínsky obranca Facundo Roncaglia a zopakovať by si mohol pôsobenie v La Lige. Bývalého futbalistu Espanyolu sledujú v Baskicku. (Fichajes)