Main Content

Výborná správa: Škrtel už hral, proti Manchestru United

sobota, 12. marec 2016 08:55 | Autor: Filip Chudý

Výborná správa: Škrtel už hral, proti Manchestru United
Výborná správa: Škrtel už hral, proti Manchestru United | zdroj: © TASR

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je definitívne späť. Včera totiž nastúpil na svoj prvý zápas po zranení, čo zrejme znamená, že sa ocitne aj v reprezentačnej nominácii.

Najprv sa hovorilo, že Martin Škrtel bude pauzovať tri mesiace, podrobné vyšetrenia jeho zranenia odhalili, že natrhnutý sval a šľacha na nohe ho vyradia na približne šesť až osem týždňov. Takto to bolo prezentované koncom decembra minulého roka, pričom sa to aj naplnilo, pretože Škrtel by sa vrátil už skôr, no kvôli zle nastavenému tréningu, na čo sa sám sťažoval, si zranenie obnovil. No teraz je to už jedno, kapitán našej reprezentácie je späť!

Včera odohral po návrate prvú hodinu. A stalo sa tak rovno v derby Liverpoolu proti Manchestru United. No nebolo to v Európskej lige, ale v anglickej Premier League do 21 rokov, v ktorej môžu nastúpiť aj starší hráči. So Škrtelom v strede obrany „červení“ mladíci gól nedostali a viedli 1:0, zápas nakoniec skončil 1:1. Za hostí hrali aj Antonio Valencia a Adnan Januzaj.

Keďže je Škrtel späť, zrejme sa tým vyriešili aj malé otázniky, či bude v nominácii reprezentácie na dvojzápas proti Lotyšsku (doma) a Írsku (vonku). Ján Kozák si totiž zrejme nenechá ujsť možnosť nominovať kapitána reprezentácie, hoci by aj Škrtel nehral celé zápasy. No definitívnu odpoveď by sme sa mali dozvedieť v pondelok.