Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)

sobota, 12. marec 2016 10:46 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Prebíjanie sa do zostavy Sandrovi Ramirezovi naruší zranenie. Svalové problémy ho prinútia zdržať sa mimo diania minimálne 6 týždňov. (mundodeportivo)

REAL MADRID: Rokovania o novej zmluve sú rozbehnuté s Keylorom Navasom. Brankárska opora z Kostariky má byť zaviazaná na dlhšie ako hovorí súčasný kontrakt platný do leta 2020. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Antoine Griezmann je síce v Madride spokojný a rád by sa dostal v Lige majstrov čo najďalej, avšak, pohráva sa s myšlienkou návratu do Francúzska. Ako v rozhovore povedal, to nie je otázkou najbližšej budúcnosti. (Express)

VALENCIA: Operácii triesiel sa síce Zakaria Bakkali snažil vyhnúť, ale inú možnosť mať nebude. Belgický krídelník teda pôjde pod nôž a sezóna 2015/16 sa preňho končí. (mundodeportivo)

VALENCIA: Doteraz odohraných 17 ligových zápasov stačilo Álvarovi Negredovi na 4 góly a zvažuje odchod. Španiela by privítalo hneď niekoľko čínskych klubov. (Fichajes)

SEVILLA: Dva až tri týždne nebude v zápasoch k dispozícii Vitolo. Ofenzívny záložník si zranil stehenný sval. (mundodeportivo)

DEPORTIVO: Dnešný zápas na pôde Atlética Madrid vynechá obranca Luisinho. Ten si na včerajšom tréningu zranil koleno a čaká, či jeho absencia nebude dlhšia. (Marca)

LAS PALMAS: Útočník Tana nemohol pre zranenie nastúpiť pred týždňom proti Villarrealu a k podobnej situácii sa schyľuje aj teraz. Stále netrénuje, čo naznačuje, že si nezahrá ani proti Realu Madrid. (futbol.as.com)