Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)

sobota, 12. marec 2016 10:46 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: 46-ročný Talian Antonio Conte má veľmi blízko k postu trénera v Londýne. Podľa niektorých zdrojov si už začal skladať aj realizačný tím, no príchod 10 trénerov sa anglickej strane vôbec nepáči. (Independent)

CHELSEA: Už čoskoro by sa do zostavy mal vrátiť John Terry. Skúsený stopér vyriešil svalové zranenie a predstaviť sa má dnes proti Evertonu alebo o týždeň proti West Hamu. (Talksport)

MANCHESTER CITY: Ligový súboj s Norwichom City vynechá stredopoliar Yaya Touré. Odpísali ho problémy s pätou. (Express)

TOTTENHAM: Február vyšiel najvyššie a za víťazstvá nad Norwichom, Watfordom, Manchestrom City a Swansea City bol Mauricio Pochettino ocenený titulom manažér mesiaca. (Daily Mail)

EVERTON: The Toffees menili vlastnícke vzťahy v klube. Minoritným vlastníkom so 49,9% podielom sa stane Iránčan Moshiri, ktorého už schválilo vedenie ligy. Teraz teda nič nebráni formálnemu popodpisovaniu papierov. (Mirror)

SOUTMAPTON: Návrat po zranení Fraserovi Forsterovi vyšiel fantasticky. Za minulý mesiac udržal 3krát čisté konto, vytvoril klubový rekord so 708 minútami bez inkasovaného gólu a k tomu bol vyhlásený hráčom mesiaca anglickej Premier League. (klubový web)

WEST BROMWICH: Počas leta sa vedenie pokúsi získať útočníka belgického Gentu, Laurenta Depoitreho. Ten v doterajšom priebehu Jupiler Pro League nastrieľal 12 gólov. (Daily Mail)

ASTON VILLA: Schyľujúca sa zmena hlavného trénera môže priviesť Steva Brucea. Práve kormidelník Hullu City je považovaný za favorita na tento post. (Mirror)

NEWCASTLE: Vedenie predstavilo nového coacha. Stáva sa ním Rafael Benítez, ktorý na stoličke nahradí Steva McClarena. Španiel v minulosti už coachoval v Anglicku Liverpool alebo Chelsea. (Guardian)

STOKE CITY: Hosťovaním v Bristole City sa skončí aktuálna sezóna pre Petra Odemwingieho. 34-ročný útočník tak zabojuje v novom pôsobisku o záchranu v Championship. (BBC)