Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.)

nedeľa, 13. marec 2016 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Hviezdu anglickej ligy, Edena Hazarda, sezóna 2015/16 vôbec nezachytila v ideálnom rozpoložení, čo môže poviesť k jeho odchodu. Londýnčania avizovali, že si vypočujú ponuky záujemcom, ktorým dominuje najmä PSG. (Independent)

CHELSEA: Včerajšie vypadnutie z FA Cupu sledoval Eden Hazard len ako divák. Zranenie bedrového kĺbu ho nepustilo do hry pri prehre 0:2 s Evertonom. (Metro)

ARSENAL: Prestup na Emirates Stadium je spomínaný v súvislosti s Álvarom Moratom. Útočník Juventusu stojí až 50 miliónov libier, čo však Kanonierov neodrádza. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Citizens lovia v Reale Madrid a získať by chceli Raphaëla Varana. Mladý francúzsky stopér je však na tejto trase brzdený kontraktom do leta 2020. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Svalové zranenie Martina Škrtela ustupuje. Slovenský reprezentant si zahral zápas za rezervný tím a všetko nasvedčuje tomu, že v najbližšom kole nastúpi. (Goal)

SOUTHAMPTON: Červená karta pre Sadia Maného zo zápasu proti Stoke City sa Svätcom nepozdáva a podajú proti nej odvolanie. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: Letná prestávka nebude len v znamení nákupov, ale aj udržania opôr. Andera Herreru si vyhliadlo Atlético Madrid a Juventus, zatiaľ čo David De Gea začína byť opäť spájaný s Realom Madrid. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Liečenie kolenných väzov u Waynea Rooneyho vôbec neprebieha ideálne a rekonvalescencia zrejme potrvá ešte minimálne ďalší mesiac. (Independent)

WEST HAM: Od novej sezóny by sa mal defenzívny záložník Håvard Nordtveit predstavovať v Upton Parku. Nór je už dohodnutý na odchode z Borussie Mönchengladbach, kde mu vyprší zmluva. (Daily Mail)

WATFORD: Zhodne zranenie lýtka zabráni Josému Manuelovi Juradovi a Craigovi Cathcartovi v štarte v dnešnom pohárovom zápase proti Arsenalu. (Daily Star)

STOKE CITY: 27-ročný obranca Erik Pieters v tejto sezóne nevynechal ani jeden zápas, čo platí aj po včerajšku. Hoci sa potýkal s ľahším zranením lýtka, proti Southamptonu nastúpil. (BBC)

STOKE CITY: Xherdan Shaqiri nedohral zápas proti Southamptonu pre zranenie stehenného svalu. Podrobné vyšetrenia teraz odhalia vážnosť tohto problému. (Goal)