Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)

pondelok, 14. marec 2016 06:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Francúzske PSG má zálusk na dve hviezdy Chelsea. Z londýnskeho celku chce v lete vykúpiť Edena HazardaThibauta Courtoisa. (skysports.com)

TOTTENHAM a LIVERPOOL: Tottenham chystá ponúknuť Liverpoolu 25 miliónov libier za anglického stredopoliara Jordana Hendersona. (metro.co.uk)

LEICESTER: Leicester si v Holandsku vyhliadol novú posilu do obrany. Z Ajaxu Amsterdam chystá priviesť ľavého beka Mitchella Dijkse. (sportsmole.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Novým koučom Manchesteru United by sa od budúcej sezóny mohol stať Laurent Blanc, ktorý momentálne trénuje PSG. (metro.co.uk)

STOKE CITY: Zlý zápas so Southamptonom  prežil Stoke City. Ten prišiel o kľúčového stredopoliara Xherdan Shaqiriho, ktorý si podľa Marka Hughesa natiahol stehenný sval. Ku koncu zápasu potom striedal tiež navrátilec Ryan Shawcross. Skúsený stopér však vraj bol iba unavený. (transfermarkt.co.uk)

WEST HAM: 25-ročný záložník Havard Nordtveit z Mönchengladbachu sa v lete presunie do West Hamu. Kladivári už majú s nemeckým celkom podpísanú predbežnú dohodu. (metro.co.uk)

NORWICH: Nathan Redmond utrpel zranenie a samotný hráč sa evidentne obáva najhoršieho. Na Twitteri sa vyjadril, že verí, že zranenie nebude veľmi vážne. Redmond si podľa všetkého poranil členok. (newsnow.co.uk)

NORWICH:Russell Martin sa stal klubovým rekordmanom. Svojim 120. štartom v Premier League prekonal doposiaľ vedúceho Marka Bowena, ktorý za Norwich hrával v 90. rokoch. (transfermarkt.co.uk)