Main Content

Odvetné šlágre Ligy majstrov. Atlético hostí PSV a Barcelona Arsenal!

pondelok, 14. marec 2016 11:48 | Autor: Martin Gregor

Odvetné šlágre Ligy majstrov. Atlético hostí PSV a Barcelona Arsenal!
Odvetné šlágre Ligy majstrov. Atlético hostí PSV a Barcelona Arsenal! | zdroj: tipsport.sk

Očakávané odvetné zápasy osemfinále Ligy majstrov sú na programe v utorok a stredu. Mimoriadne zaujímavý duel sa očakáva v Madride, kde miestne Atlético privíta holandského majstra PSV Eindhoven. Svoje čaro má aj duel ofenzívnych gigantov, v ktorom Barca privíta Arsenal Londýn.

Využívajte LIVE stávky v rámci zápasov exkluzívnej Ligy majstrov!

Atlético Madrid bude na domácom štadióne Vicente Calderón v pozícii jasného favorita. Predurčuje ho k tomu fantastická obrana. V lige dostali domáci len 11 gólov a sú v tomto ukazovateli suverénne najlepším mužstvom Španielska. Svoju vysokú defenzívnu úroveň dokázalo Atlético aj v skupine Ligy majstrov, ktorú vyhralo s 13 bodmi a skóre 11:3. PSV Eindhoven nemá ani zďaleka takú silnú obranu, navyše pochádza z holandskej ligy, v ktorej majú hráči zakázané brániť. V prvom zápase podržal Eindhoven, ktorý sa do vyraďovacej časti najprestížnejšej klubovej súťaže sveta dostal na úkor Manchestru United, brankár Jeroen Zoet.

Člen najväčšej tipérskej komunity blekfrog vo svojom tikete predpovedá neprehru domácich s kurzom na istotu 1,04.

FC Barcelona ťahá impozantnú 37-zápasovú šnúru bez prehry a všeobecne sa predpokladá, že v zápase s Arsenalom by mala svoju sériu natiahnuť. V prvom zápase ofenzívnych gigantov sa v Londýne zrodilo víťazstvo katalánskeho celku 2:0. Rozhodujúcim faktorom bol opäť Lionel Messi, ktorý skóroval v oboch prípadoch. Favorit tohto stretnutia je jasne daný. Arsenal aktuálne neprežíva žičlivé obdobie. V lige sa nádej na titul pomaly rozplýva a vypadnutie v FA Cupe tiež na psychickej pohode nepridá. Navyše zranení kľúčoví hráči nemôžu pomôcť v boji o postup do štvrťfinále Ligy majstrov.

Stratég kunderak1 vo svojej analýze očakáva výhru Barcelony minimálne o 2 góly v ázijskom handicape s kurzom 1,60.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci zápasov Ligy majstrov v Tipsporte!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!