Main Content

Český reprezentant v hľadáčiku Realu Madrid

pondelok, 14. marec 2016 13:28 | Autor: Martin Gregor

Český reprezentant v hľadáčiku Realu Madrid
Český reprezentant v hľadáčiku Realu Madrid | zdroj: © TASR

Český futbal spozornel. O reprezentanta našich západných susedov sa zaujíma slávny Real Madrid.

Dlhoročná opora Viktorie Plzeň a aktuálne spoluhráč Slováka Petra Pekárika v Herte Berlín, Vladimír Darida, sa podľa portálu Suddeutsche Zeitung ocitol v hľadáčiku Realu Madrid.

Rodák zo Sokolova si pozornosť jedného z najslávnejších tímov na svete vypýtal výbornými výkonmi v tejto sezóne Bundesligy, keď patrí medzi základne piliere prekvapenia tohto ročníka najvyššej nemeckej súťaže. Len 171 centimetrov vysoký stredopoliar sa zaslúžil o priebežne tretie miesto Herty aj štyrmi gólmi.

,,Je pekné, že taký klub vôbec pozná moje meno,“ priznáva skromne na stránke svojho agenta Ondreja Chovanca. ,,Zažívam prvú vydarenú sezónu v Bundeslige. Som rád, že sa nám darí a dúfam, že dokážeme udržať aktuálne tretie miesto. Bolo by to niečo fantastické.“

Darida priznáva, že by ho potešilo, keby sa mu darilo viac strelecky. ,,Ja osobne som zatiaľ so svojimi výkonmi spokojný. Rád by som však pridal do konca ročníka ešte nejaké góly. Ale najdôležitejšie je, že sa darí klubu,“ vysvetľuje talentovaný český reprezentant, ktorý si myslí, že k veľkému prestupu by mu mohol pomôcť aj úspech s reprezentáciou na blížiacom sa Eure. ,,Ak by človek mohol vôbec premýšľať nad veľkým prestupom, tak musí prežiť veľkú sezónu v klube a ideálne by napríklad bolo zažiariť aj na veľkom turnaji s reprezentáciou,” dodáva.