Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)

streda, 16. marec 2016 10:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City má údajne záujem o Claudia Brava. Skúsený čílsky brankár nastupuje za Barcelonu len v španielskej najvyššej súťaži a v Lige majstrov dostáva prednosť Marc-André ter Stegen. To by mal byť jeden z dôvodov prečo 32-ročný gólman uvažuje o zmene pôsobiska. (tribalfootball.com)

MANCHESTER CITY:Vincent Kompany odohral z osemfinálového odvetného zápasu Ligy majstrov s Dinamom Kyjev iba niekoľko minút a kvôli svalovému zraneniu musel striedať. Prípadná doba absencie belgického reprezentanta zatiaľ nie je známa. (mirror.co.uk)

ARSENAL: Arsenalu je po dvoch týždňoch opäť k dispozícii Laurent Koscielny.  Francúzsky obranca sa zbavil problémov s lýtkom. (metro.co.uk)

ARSENAL:Alexis Sánchez patrí k oporám Arsenalu, to by už ale nemuselo platiť dlho. Podľa španielskych médií má o reprezentanta Čile záujem Real Madrid. (transfermarkt.de)

LIVERPOOL: Piotr Zieliński momentálne hosťuje z Udinese vs Empoli. Budúcu sezónu by si však mohol zahrať anglickú Premier League. Mladého záložníka podľa posledných správ sleduje Liverpool. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Alessandro Florenz má ďalšieho nápadníka. Záujem o tohto univerzála AS Rím má novo Manchester United, ktorý začína hľadať posily pre nadchádzajúcu sezónu. (transfermarkt.co.uk)

WATFORD a LIVERPOOL: Mladý útočník Jerome Sinclair sa má po tohtoročnej sezóne sťahovať z Liverpoolu do Watfordu. Dohoda o príchode 19-ročného futbalistu už má byť spečatená. (talksport.com)

STOKE CITY: Caner Erkin po sezóne s veľkou pravdepodobnosťou opustí Fenerbahçe. Turecký reprezentant sa dostal aj do hľadáčika Stoke City, no podľa niektorých informácií sa už dohodol s Interom Miláno. (ghanasoccernet.com)