Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)

streda, 16. marec 2016 10:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Manchester City má údajne záujem o Claudia Brava. Skúsený čílsky brankár nastupuje za Barcelonu len v španielskej najvyššej súťaži a v Lige majstrov dostáva prednosť Marc-André ter Stegen. To by mal byť jeden z dôvodov prečo 32-ročný gólman uvažuje o zmene pôsobiska. (tribalfootball.com)

SEVILLA: Dva až tri týždne bude mimo hru Steven N'Zonzi. Záložníkovi Sevilly sa osudným stal úvod nedeľňajšieho zápasu s Villarrealom, počas ktorého utrpel svalové zranenie. (transfermarkt.co.uk)

VALENCIA: Bývalý tréner Lille a AS Rím Rudi Garcia sa podľa informácií Sport Mediaset dostal na zoznam kandidátov na miesto kormidelníka Valencie. Španielsky klub aktuálne vedie Gary Neville, tímu sa pod ním však nedarí a už sa špekuluje o jeho nástupcovi. (ghanasoccernet.com)

VALENCIA: Tréning Valencie nedokončil André Gomes. Portugalský stredopoliar má zdravotné problémy a je ohrozený jeho štart v odvete osemfinále Európskej ligy proti Athleticu. (transfermarkt.co.uk)

VALENCIA: Až po reprezentačnej prestávke bude Valencii opäť k dispozícii João Cancelo. Mladý portugalský obranca má zranený stehenný sval. (transfermarkt.de)

CELTA VIGO: Pätnásť až dvadsať dní nakoniec bude mimo hry Iago Aspas. Útočník Celty Vigo si cez víkend poranil stehenný sval. (transfermarkt.com)