Main Content

„Drž hubu!“, povedal šéf NHL prekvapenému novinárovi

streda, 16. marec 2016 17:32 | Autor: Dávid Lech

„Drž hubu!“, povedal šéf NHL prekvapenému novinárovi
„Drž hubu!“, povedal šéf NHL prekvapenému novinárovi | zdroj: © TASR

Gary Bettman sa v zámorí poriadne „vyznamenal.“ Jeden z novinárov za ním prišiel s otázkou, ktorá komisára NHL rozčertila natoľko, že novinárovi prikázal „držať hubu.“

Len nedávno sa brankár Bostonu Bruins Tuukka Rask pridal k mnohým svojim kolegom z profiligy a nechal sa počuť, že novozavedené predĺženia 3 na 3 v NHL „nie sú skutočným hokejom.“ Negatívne ohlasy hokejistov na päťminútové predĺženia čoraz silnejú a novinár Nicholas W. Goss z NESN si tak spýtal Garyho Bettmana, ako vníma nedávne vyjadrenie fínskeho brankára.

Dostalo sa mu ale neočakávanej odpovede: „Drž hubu, nesťažujú sa,“ cituje slová komisára NHL web thescore.com. Bettman podľa očakávania nechcel kritizovať svoju vlastnú prácu, keďže v zavedení nového formátu predĺžení mal prsty práve on.

Zámorské médiá napokon ospravedlňujú rozvášnenú odpoveď komisára NHL. Ten mal za sebou veľmi náročný deň plný rokovaní, vrátane rozhodnutia neutrálneho súdu, ktorý rozhodol o znížení trestu pre Dennisa Widemana, ktorý nedávno tvrdo atakoval rozhodcu.